Aceasta este o practica tot mai comuna si in RomaniaIncinerarea persoanei trecute in nefiinta se poate face doar la solicitarea familiei care organizeaza funerariile sau daca persoana care a decedat si-a exprimat aceasta dorinta in timpul vietii. Daca vrei sa stii mai multe citeste despre serviciul de incinerari in acest articol.Singurul loc in care se practica incinerarea in Romania este crematoriul uman din Vitan-Barzesti din Bucuresti.

Pentru a pregati incinerarea unei persoane este nevoie de urmatoarele acte: actul de identitate al persoanei care solicita incinerarea, certificatul de deces, adeverinta de incinerare, certificatul de imbalsamare, certificatul de depunere la capela, aviz sanitar de transport mortuar, autorizatie de ridicare si transport al urnei cu ramasitele umane.

Dupa constatarea decesului, pregatirea si organizarea serviciului de incinerare devine o urgenta, indiferent de implicarea emotionala a apartinatorilor. Din acest motiv este important ca o firma cu experienta in servicii funerare de incinerare sa se ocupe de acest proces pentru ca acest moment greu sa fie cat mai usor suportabil.

Consideram ca in momentul producerii nefericitului eveniment, familia nu trebuie sa se concentreze pe organizarea funeraliilor, ci pe a-si lua ramas bun de la persoana care trece in nefiinta. Mai importanta este gasirea linistii sufletesti, prin acceptarea ideii ca cineva drag a decedat. De aceea, Casa Funerara Luca va ofera sprijin prin servicii funerare complete, facand tot ce ne sta in putinta ca acest moment sa nu va implice pe dumneavoastra din punct de vedere organizatoric si sa va puteti arata ultimele omagii fata de cel saucea care nu se mai afla printre noi.

Casa Funerara Luca ofera servicii funerare in Bucuresti, cat si in judetul Ilfov si va este alaturi pentru a va ajuta cu toate demersurile necesare incinerarii. Etapele care trebuie parcurse sunt: constatarea decesului, imbalsamarea, toaletarea, livrarea sicriului si asezarea defunctului sau defunctei in el, obtinerea documentelor necesare incinerarii, manipularea sicriului, depunerea sicriului la capela crematoriului sau la alta capela, transportul ulterior al sicriului la crematoriu, ceremonia de ramas bun.

Un alt beneficiu pe care il ofera Casa Funerara Luca este faptul ca se adreseaza clientilor sai cu 2 pachete de incinerare, unul pentru decesul la domiciliu si unul la spital. Corpul decedatului va fi tratat cu demnitate si respect, familia participand la un proces realizat in conformitate cu toate standardele de igiena si siguranta impuse.Mai multe informatii despre pachetele de incinerare oferite de Casa Funerare Luca puteti regasi pe site-ul serviciifunerareluca.ro.

Foarte important de mentionat este si faptul ca la operatiunile de incinerare propriu-zisa pot asista doar persoane majore. Cenusa provenita din incinerare se depune in urnele asigurate de crematoriu, acestea fiind pastrate la crematoriul uman timp de 45 de zile, perioada in care familia decedatului va trebui sa se hotarasca asupra depunerii lor la domiciliul familiei, in cavouri, gropi sau nisele crematoriului.Author Image
andrei

Leave a Reply