Aceasta solutie de finantare este foarte avantajoasa

Chiar daca sunt disponibile mai multe surse de finantare catre care se pot orienta antreprenorii, nu toate sunt potrivite in orice context, iar unele nu se dovedesc a fi deloc ideale. Totusi, oricine descopera avantajele factoring-ului, cu siguranta, va apela la Omnicredit, locul ideal catre care se poate orienta fiecare om de afaceri care isi doreste sa isi puna ideile in practica. Lista de avantaje este lunga aici, astfel ca merita sa vezi care sunt principalele puncte.

Ce este Omnicredit

Despre Omnicredit trebuie sa stii ca este prima platforma fintech de finantare exclusiv online din Romania si este cea care a stat la baza dezvoltarii a nenumarate afaceri din tara noastra. Avantajele sunt multiple, iar factoring-ul este una dintre solutiile propuse la care merita sa apelezi in mai multe contexte. Asadar, niciun antreprenor nu mai trebuie sa se complice cu institutiile financiare clasice, cand viitorul este reprezentat de Omnicredit, unde orice problema isi gaseste solutia imediat, simplu si rapid.

Despre factoring

Factoring-ul iti ofera posibilitate de incasare pe loc a facturilor, fara sa mai astepti pana la data scadentei, lucru foarte util pentru orice firma care vinde produse si servicii cu factura la termen. Cu alte cuvinte, nu mai e necesara blocarea sumelor de bani pentru cate 30, 90 sau 120 de zile, in conditiile in care Omnicredit iti plateste instant, asteptand in locul tau scadenta.

Pentru orice afacere

Acest produs financiar se dovedeste a fi potrivit in orice context, asa ca nu conteaza care e domeniul in care iti desfasori activitatea, fie ca detii o firma IT, una de pompe funebre, o agentie de publicitate sau de marketing, o florarie, un cabinet stomatologic, o spalatorie de covoare sau un magazin online.

Cei mai buni experti

E bine de stiut ca aici ai acces la cei mai buni specialisti care dispun de o experienta de peste 15 ani in domeniu, astfel ca fiecare antreprenor are posibilitatea de a dobandi cunostintele necesare prin care sa fie mai simplu sa isi desfasoare activitatea. De asemenea, aici ai garantia ca fiecare problema isi va gasi solutia adecvata, motiv pentru care Omnicredit aduce solutiile de care aveai nevoie.

Mai simplu online

Cu siguranta, pentru oricine e mult mai usor si mai comod online, iar astfel poti ajunge sa faci mari economii de timp, ceea ce presupune ca iti vei putea aloca timpul pentru procedurile care conteaza cu adevarat. E foarte simplu sa iti faci un cont la Omnicredit pe propria platforma si nu dureaza mai mult de 30 de secunde. Mai departe vei incarca toate documentele necesare pentru a putea face solicitarea, iar cererea este analizata in cel mult o ora. Ulterior, in maxim 8 ore de la aprobare vei primi banii direct in contul tau.

Eviti birocratia

Important este si faptul ca ajungi sa eviti birocratia, lucru esential in conditiile in care aceasta pune bete in roate dezvoltarii multor afaceri. Nu te complici cu fel si fel de dosare stufoase si nenumarate acte irevelante pentru ca la Omnicredit totul e mult mai simplu si mai comod, asa ca descopera avantajele factoring-ului si a tuturor celorlalte solutii financiare disponibile aici.

Foloseste calculatorul

In plus, oricand poti sa folosesti calculatorul disponibil pe platforma pentru a-ti face o parere cu privire la fondurile pe care le poti accesa. Din nou, totul e foarte simplu si trebuie doar sa alegi valoarea facturilor tale, intre 500 si 250.000 de lei, alaturi de data scadentei, pana la 120 de zile si afli instant care este suma pe care o vei primi pe loc de la Omnicredit.

Author Image
andrei

Leave a Reply