Afla raspunsul cu privire la existenta vampirilor in ziua de azi

Legendele vampirilor au o istorie uriasa. Din cele mai vechi timpuri oamenii s-au temut de noapte ca sa nu se intalneasca cu vampiri.

In prezent sunt multe persoane care sunt interesate de acest subiect, daca exista vampiri in zilele noastre sau este doar un mit. Mai mult decat atat, toata aceasta agitatie este alimentata de carti si filme moderne care descriu acest subiect. Din acest motiv, impreuna cu Bogdan Ivanescu de la doctormit.ro vom prezenta cateva informatii despre vampiri in continuarea acestui articol.

Conform legendelor din trecut, vampirii sunt oamenii al caror trup continua sa traiasca in absenta sufletului. Inteligenta lor nu tine de calitatile duhului, ci de spiritul diabolic. Tocmai din motivul ca sufletul este absent, vampirii nu au umbra si nu se vad in oglinda. Conditia lor este consecinta unui pact infernal, prin care si-au cedat sufletul in schimbul nemuririi trupului.

Se pare ca oamenii devin vampiri de obicei daca sunt muscati, dar nu ucisi, de un vampir. Vampirii au nevoie de obicei de sange sau tanjesc dupa el. Ceea ce ei au nevoie este sange uman. Vampirii obtin de obicei sangele prin muscatura gatului victimei, sugandu-i sangele.

Stim cu totii ca de obicei vampirii nu tolereaza lumina soarelui sau focul. Ei dorm de obicei ziua si ies afara doar noaptea si actioneaza numai noaptea.

Unul dintre motivele pentru care se considera ca exista vampirii este determinat de simptomele medicale pe care oamenii obisnuiti le prezinta si astfel ei sunt frecvent confundati cu vampirii. Astfel, simptomele sunt porfiria, anemia si catalepsia.

Porfiria este o boala rara genetica a sangelui. In timp, ea duce la o piele palida, la sensibilitate la lumina si face ca incisivii sa arate mai mari. De foarte multe ori, porfiria a influentat cel mai mult legenda vampirilor.

Anemia duce la o culoare a fetei foarte palida si poate da impresia de vampirism.

Catalepsia poate cauza moartea clinica pentru o perioada de cateva zile. O persoana care iese dintr-o asemenea stare apare ca o persoana ce invie din morti.

In final, pentru a intelege daca vampirii exista sau nu trebuie sa stim ca avem nevoie de 45 de miligrame de vitamina C in fiecare zi pentru a putea trai. Vitamina C este o vitamina pe care nu o putem sintetiza si trebuie sa o luam din mancare sau din sangele altora. Avand in vedere ca fiecare litru de sange contine aproximativ 5 miligrame de vitamina C am avea nevoie de 9 litri de sange, altfel spus, am avea nevoie de cateva victime in fiecare zi, daca am fi vampiri. Si mai mult de atat, sangele are un continut ridicat de sare, ceea ce inseamna ca daca am consuma 9 litri de sange pe zi am ajunge sa ne deshidratam foarte mult din cauza excesului de sare si astfel am face blocaj renal si am muri.

Asadar, putem trage concluzia de aici, ca existenta vampirilor este doar un mit.

Afla mai multe din urmatorul video marca DoctorMIT:

Author Image
andrei

Leave a Reply