Află secretele ascunse ale Parisului într-un city break magic

Dacă ai decis să te laşi fermecat de capitala franceză, recunoscută drept oraşul luminilor, al îndrăgostiţilor şi al galeriilor celebre, află că nu puteai lua o decizie mai bună pentru un city break.  Eleganţa, numeroasele atracţii turistice şi trecutul istoric al acestui oraş au atras de-a lungul timpului un număr foarte mare de turişti.

Ce poţi vedea în capitala franceză

Şi pentru că am pomenit mai devreme de multitudinea de atracţii turistice pentru care este renumită capitala franceză, haide să trecem în revistă câteva dintre ele:

Turnul Eiffel – cel mai probabil nu este persoană să nu fi auzit măcar o dată de acest simbol al capitaliei franceze sau să nu îşi fi dorit să ajungă cel puţin o dată în viaţă în vârful lui. Acest turn este o adevărată atracţie anuală pentru turişti şi reprezintă un real reper de inspiraţie pentru numeroşi artişti.

Disneyland – un adevărat paradis al copiilor, dar şi al adulţilor, această atracţie turistică este un loc pe care trebuie neapărat să îl bifezi dacă vizitezi Parisul şi dacă vrei să te bucuri de un parc de distracţii care a făcut istorie.

Muzeul Luvru – pentru iubitori de artă şi antichităţi nici nu încape îndoială să aleagă un city break Paris şi să nu se bucure de experienţa de a admira în realitate cele mai populare expoziţii, precum Venus din Milo sau Monalisa.

Champs-Elysees – denumit adeseori cel mai frumos bulevard din lume, Champs-Elysees reprezintă de asemenea un simbol al oraşului, o plimbare de-a lungul acestuia oferind o adevărată atmosferă cosmopolitană. De asemenea,  turiştii vor avea ocazia de a admira şi Arcul de Triumf, punctul de plecare al faimosului bulevard.

Moulin Rouge – acest club de noapte este un reper important atunci când vine vorba de Paris, fiind un loc care oferă vizitatorilor săi divertisment muzical de dans de vis, fiind special şi datorită faptului că a păstrat mare parte din decorul de secol.  

Catedrala Notre-Dame, Pantheon-ul, Croazieră pe malurile Senei sau Palatul Versailles sunt alte puncte principale de interes pentru turiştii care aleg Parisul ca destinaţie de vacanţă.

În ce perioadă merită să alegi un city break Paris

Este foarte bine ca atunci când plănuieşti un city break într-o anumită destinaţie să ţii cont şi de perioada cea mai favorabilă pentru a face asta. În cazul Parisului, primăvara sau toamna sunt cele mai indicate momente, datorită vremii prietenoase, blânde şi a zilelor însorite. Mai mult, în aceste intervaluri de timp, cozile de turişti sunt mult mai mici în comparaţie cu lunile de vară spre exemplu.

Veste bună pentru gurmanzi

Parisul a fost decis drept cel mai bun oraş gastronomic din Europa. Cu un portofoliu uimitor de restaurante noi, bucătari dintre cei mai talentaţi şi o gamă diversă de opţiuni de luat masa, cei mai pofticioşi sau pretenţioşi turişti îşi pot încânta oricând papilele gustative, indiferent de preferinţe.

Pasionaţilor de artă, modă, cultură, vinuri, shopping sau o combinaţie a toate acestea, oraşul Paris este alegerea ideală care să vă încânte toate simţurile! Fabrica de vacanţe vă aşteaptă cu cele mai bune oferte şi servicii turistice de bază.

Author Image
andrei

Leave a Reply