Ai nevoie de toata siguranta in locuinta ta

Regulatorul de presiune pentru gaze se foloseste pentru reducerea si reglarea presiunii gazelor naturale din conducte. Cu ajutorul lui se asigura mentinerea constanta a presiunea la iesirea din conducta. Regulatorul se foloseste la instalatiile de transport si distributie al gazelor naturale, dar si al altor instalatii de gaze ce lucreaza intre aceeasi parametrii ai regulatorului. Acesta face parte dintre acele sisteme de reglare ce au actionare indirecta si care se datoreaza fortelor produse pe membranele servoregulatorului de catre presiunea variabila a gazului. Orice perturbatie de presiune ce se datoreaza in cele mai multe cazuri de variatia debitului va fi sesizata de sistem, semnalul va fi transmis pe membranele servoregulatorului, iar regulatorul va actiona pentru reducerea si stabilirea presiunii. Pentru alegerea unui regulator de presiune se stabileste reginul de curgere, dupa care se calculeaza coeficientul de debit, iar pentru acest coeficient se alege regulatorul cu valorile imediat superioare.

Regulatorul de presiune este realizat din otel nealiat special, de o inalta calitate, avand o puritate superioara fata de alte oteluri nealiate. Superioritatea acestui tip de otel este asigurata de verificarea compozitiei chimice cu o rigurozitate deosebita, dar si prin atentia speciala pentru fabricarea produsului.

Exista 2 tipuri de regulatoare de presiune pentru gaz: pentru centrala termica si pentru bransamente.

Regulatorul de presiune pentru gaz utilizat in cazul centralelor termice are rolul de a regla si stabiliza presiunea gazului din instalatie. Prin utilizarea constanta a regulatorului de presiune, presiunea gazului este constanta si astfel se evita orice problema ar putea sa apara din cauza fluctuatilor de gaz. Prin montarea regulatorului de presiune cu filtru incorporat se evita ca toate impuritatile sa ajunga impreuna cu gazul in centrala si sa genereze astfel, costuri mai mari de intretinere.

Pe site-ul proconstructo.ro sunt prezentate toate modelele de regulatoare de presiune pentru gaze care se folosesc la centralele termice.

Regulatorele de presiune pentru gaze in cazul bransamentelor sunt o linie noua de regulatoare de presiune ce sunt proiectate pentru a garanta o precizie mai ridicata de reglaj al presiunii si o mare facilitate de utilizare. Acestea sunt destinate utilizarii in constructii civile si industriale si sunt proiectate pentru a fi instalate direct pe contor sau in grupe de reglaj pentru gaz natural sau GPL.

La Pro Constructo gasesti toata gama de regulatoare de presiune pentru gaze destinate bransamentelor.

Pro Constructo este firma formata dintr-o echipa de ingineri specialisti ce au ca scop solutionarea tuturor cererilor, executand lucrari precise prin utilizarea de echipamente si scule performante. Preturile practicate de Pro Constructo se vor raporta in functie de complexitatea lucrarii. Calitatile echipei de profesionisti care ii definesc sunt promptitudinea si serviabilitatea.

Pentru ca ne dorim sa raspundem intocmai nevoilor tale comanda un regulator de presiune pentru gaze de la proconstructo.ro si te vom ajuta pe masura asteptarilor tale!

Author Image
andrei

Leave a Reply