Aici ai acces la o gama variata de produse medicale

Daca esti una dintre persoanele care isi doreste sa isi deschida un business in domeniul medical, cu siguranta cunosti faptul ca unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le oferi pacientilor este accesul la un mediu curat si la cele mai bune servicii. Sanatatea este un aspect foarte important pentru fiecare dintre noi, si daca vei oferi cele mai bune conditii nu vei face decat sa castigi prestigiu pentru clinica ta si sa castigi increderea pacientilor tai. Pentru asigurarea unui mediu curat, steril, inca din momentul in care pacientii iti trec pragul clinicii tale, este recomandat sa folosesti consumabile medAZ din care poti alege dezinfectanti, instrumentar sterilizat, articole de unica folosinta si multe altele.

Activitatea in clinica ta nu are cum sa se desfasoare in conditii de maxima siguranta pentru tine si pacientii tai fara a utiliza diverse consumabile medicale de unica folosinta. Indiferent ce manevra medicala ar trebui sa se desfasoare, nici una nu se poate efectua fata a utiliza cel putin un consumabil medical de unica folosinta. Dupa utilizarea acestora, materialele vor fi depozitate in locurile corespunzatoare, in recipientele pentru deseuri, pe care le poti achizitiona de la MedAZ.

Printre consumabilele medicale de unica folosinta de la MedAZ se numara cearceaf de unic folosinta, seringi, ace, pansamente, comprese, perfuzoare, eprubete pentru recoltarea probelor de sange, urocultoare, coprocultoare, plasturi, branule, apasatoare de limba, kituri pentru testare rapida.

Protectia pe care o asiguram in clinica trebuie sa fie de ambele parti, atat pentru pacienti, cat si pentru cadrele medicale. Astfel, pentru acesti, veti gasi pe site-ul medaz.ro, manusi de unica folosinta, halate de protectie, masti de unica folosinta, saboti, botosi de unica folosinta, bonete.

Consumabilele de unica folosinta nu se folosesc doar in domeniul medical, ele se folosesc si in saloanele de infrumusetare, centre SPA, saloane de masaj, industria alimentara. Materialele se folosesc in orice domeniu in care microorganismele se pot raspandi usor, iar pentru ca acest lucru sa nu fie posibil, trebuie sa respectam normele de igiena.

Indiferent care este domeniu in care activezi, daca activitatea ta inseamna un flux continuu de oameni, trebuie sa tratezi lucrurile cu cea mai mare seriozitate si sa folosesti consumabile medicale de unica folosinta.

De pe magazinul online medaz.ro gasesti de la dezinfectanti medicali, consumabile medicale de unica folosinta si pana la imbracamintea personalului implicat in activitate, toate acestea respectand normele de igiena pentru asigurarea unui mediu de lucru steril si curat. Pe site veti regasi portofoliul complet de produse, iar in cazul in care veti avea nevoie de suport specializat, un reprezentant este gata oricand sa-ti raspunda la intrebari si sa preia comanda cu maxima seriozitate.

Author Image
andrei

Leave a Reply