Am amanat mult timp inlocuirea ecranului telefonului meu

Fiecare an aduce pe piata noi telefoane, care mai de care mai performante, iar tendinta este aceea de a face ecranele cat mai mari si fara margini, ceea ce le face mult mai vulnerabile. Cu siguranta, s-a intamplat oricui ca in urma unui moment de neatentie sa se aleaga cu ecranul spart. Totusi, solutia este foarte simpla atat timp cat stii la cine sa apelezi, pentru ca specialistii pot inlocui imediat un display defect, astfel incat telefonul sa devina ca nou.

Ai nimerit unde trebuie

Asadar, pe site-ul PrestigeGSM poti comanda un display de iPhone X, unul dintre cele mai populare modele de telefoane. Acestia au o experienta foarte bogata in domeniu, motiv pentru care stiu cum sa se adapteze la fiecare telefon in parte pentru a asigura cele mai bune servicii, iar clientii sa se bucure de telefoane care arata ca noi.

In cel mai scurt timp

In plus, procedura se pune in practica in cel mai scurt, ceea ce este un mare avantaj in toate conditiile pentru ca nu vei fi nevoit sa stai prea mult fara telefon. Mai exact, sunt de ajuns chiar si mai putin de 20 de minute pentru inlocuirea display-ului unui iPhone X, astfel ca stii ca esti pe maini bune la PrestigeGSM.

Te bucuri de un telefon ca nou

Telefonul tau va arata ca nou si niciun utilizator nu simti vreo diferenta intre vechiul display si cel care tocmai a fost inlocuit, iar experienta specialistilor de aici este cea care face diferenta in toate cazurile.

Beneficiezi si de garantie

Ai parte de garantie la PrestigeGSM, asa ca stii ca ai nimerit intr-un loc potrivit, unde specialistii lucreaza cu simt de raspundere, pentru a ca serviciile sa fie de cea mai buna calitate si sa nu dezamageasca pe nimeni.

O locatie accesibila

Un alt avantaj este reprezentat de faptul ca service-ul este amplasat in inima capitalei, intr-o zona accesibila din toate punctele orasului, mai exact in parcarea subterana Intercontinental, asa ca nici locurile de parcare nu vor reprezenta o problema cand ajungi aici.

Poti face programare

Pentru a profita la maxim de timpul disponibil ai ocazia de a face o programare, asa ca iti alegi direct data la care vrei sa mergi si ora, urmand ca 20 de minute mai tarziu iPhone-ul tau X sa fie ca nou.

Cat costa?

Nu in ultimul rand, si preturile sunt foarte bune aici, motiv pentru care nu trebuie sa amani deloc aceasta procedura. Pretul pentru un display OEM este de 900 de lei, insa daca iti doresti neaparat, poti sa apelezi si la cel original Apple, care costa 1400 de lei, astfel ca la PrestigeGSM va fi multumit orice client.

Author Image
andrei

Leave a Reply