Am descoperit aici cele mai bune pansamente

Inca mai exista pacienti care sufera de pe urma ranilor cronice care se trateaza intr-un timp indelungat cu clasicele metode de tratament, astfel ca, odata cu aparitia pansamentelor hidroactive, situatia se schimba foarte mult in favoarea pacientilor.

Un rol important il au cadrele medicale prin diagnosticarea la timp a ranilor si recomandarea unui tratament adecvat, mai ales ca, in ultima perioada, metodele de tratament au evoluat foarte mult, sunt neinvazive si nedureroase si se bazeaza pe folosirea pansamentelor moderne care au un rol decisiv in procesul natural de vindecare al organismului.

Specialistii de la MLM Medical recomanda utilizarea pansamentelor hidroactive deoarece ajuta la recuperarea pacientului prin stimularea procesului natural de vindecare. Pe de alta parte, medicii vor recomanda ca pansamentele hidroactive sa fie aplicate in functie de stadiul ranii cronice. Astfel, se pot comanda de pe magazinul online shop.mlm-medical.ro pansamente hidroactive pentru rani cronice in functie de faza de evolutie a ranii, respectiv, faza de curatare, de formare a tesutului nou si faza in care plaga s-a vindecat.

Un alt beneficiu al pansamentelor hidroactive este ca reduc incarcarea microbiana si mentin un mediu umed care este vital dezvoltarii tesuturilor noi.

Spre deosebire de pansamentele clasice din tifon, pansamentele hidroactive sunt special concepute astfel incat sa poata mentine un mediu umed la nivelul plagii dar fara sa fie nevoie sa adere de acesta. In plus, pansamentele moderne pot fi indepartate cu multa usurinta de pe rana fara sa mai lezeze tesutul nou si fara sa provoace durere.

In ceea ce priveste achizitionarea lor, acesta se pot comanda simplu si rapid de pe shop.mlm-medical.ro fara a fi nevoie de o prescriptie medicala sau reteta. Doar pentru cazurile mai grave, specialistii de la MLM Medical recomanda consultarea medicului pentru recomandarile de tratament cat si pentru monitorizarea starii de sanatate.

Cu ajutorul ultimelor metode de tratament, moderne, pansamentele hidroactive care se bazeaza pe mecanisme fiziologice ce restabilesc si accelereaza procesele naturale de vindecare si care nu contin produse medicamentoase in compozitie, rana cronica va trece mult mai rapid prin fazele ce duc catre vindecare: faza de curatare, in care rana se curata de microbi, puroi, tesuturi distruse, faza de regenerare a tesuturilor in care rana devine curata si nu va mai prezenta semne de infectie. Intr-un final, apare faza de cicatrizare, in care pielea se reface si rana se inchide complet.

Schimbarea pansamentelor hidroactive se va face la doua, trei sau patru zile in functie de cantitatea de secretii din plaga, astfel ca va fi mai putin solicitant atat pentru pacient cat si pentru persoanele care il ingrijesc. Concluzionand, atunci cand iti pasa de sanatatea celor dragi, opteaza pentru pansamente hidroactive cu care isi vor recapata starea de bine mai repede.

Author Image
andrei

Leave a Reply