Am gasit cel mai bun amanet la care sa merg in Bucuresti

Casele de amanet sunt tot mai raspandite pentru ca din ce in ce mai multe persoane apeleaza la acestea pentru varianta de imprumut, insa este de preferat sa-i alegem pe cei mai buni daca ne dorim sa ne stim bunurile in siguranta. O recomandare in acest sens o reprezinta Prestige Amanet, locul unde garantia imprumutului poate fi un obiect mai valoros sau mai putin valoros, in functie de nevoilor oamenilor.

La Casa Prestige Amanet din Bucuresti se accepta ca si garantie obiecte precum bijuterii, ceasuri, electronice sau electrocasnice. Toate acestea din dorinta de a fi si mai mult in sprijinul oamenilor aflati in dificultate financiara.

Si pentru ca este important sa raspundem oamenilor in cel mai scurt timp, astfel incat, momentul acordarii imprumutului sa nu fie prea tarziu, procedurile au fost mult simplificate. Tot ce va trebui sa faca un client este sa vina la Prestige Amanet de la Universitate cu bunul pe care doreste sa-l lase drept garantie, iar unul dintre reprezentantii casei de amanet il va evalua si ii va propune clientului o suma de bani.

Ulterior, pentru ca ambele parti, casa de amanet si clientul sa fie linistiti, se va incheia un contract in care se va specifica data la care trebuie rambursat imprumutul si suma care trebuie achitata.

Asa cum spuneam anterior, bijuteriile, atat cele din aur, cat si cele din argint sunt acceptate la Prestige Amanet. Este important ca acestea sa se prezinte la amanet in stare buna. In ceea ce priveste preturile la bijuteriile din aur si argint, acestea sunt diferite.

O alta categorie de bunuri acceptate sunt electronicele, respectiv, telefoanele mobile. Asta deoarece, ulterior, daca nu sunt ridicate de client pana la data scadenta pot fi vandute cu multa usurinta. Pentru ca din ce in ce mai multe persoane isi cumpara telefoane tot mai performante, iar preturile lor sunt pe masura, o varianta ar fi achizitionarea acestora din amanet, unde preturile sunt mult mai mici.

Pe de alta parte, tabletele sau laptopurile sunt alte obiecte acceptate cu usurinta la Amanet Prestige deoarece pot fi vandute ulterior cu usurinta.

Nu in ultimul rand, ceasurile sau electrocasnicele sunt acceptate la Casa Prestige Amanet din Bucuresti. In urma prezentarii la casa de amanet, un reprezentant va evalua obiectul si in cazul in care clientul va fi de acord cu suma propusa se va incheia contractul.

In concluzie este important sa retinem ca putem apela cu toata increderea la Prestige Amanet deoarece aici sunt oferite cele mai transparente, de calitate, serioase si profesionale servicii de pe piata caselor de amanet cu privire la evaluarea bunurilor si pastrarea acestora in amanet pana la momentul in care pot fi rascumparate de client.

Profesionalismul si siguranta sunt elementele care au facut din casa de Amanet Prestige cel mai de incredere partener ales de tot mai multi clienti.

Author Image
andrei

Leave a Reply