Am gasit o echipa specializata pentru transportul funerar

In vederea organizarii tuturor operatiunilor funerare, care sa fie in conformitate cu normele in vigoare, vei avea nevoie de o companie specializata in pompe funebre. Astfel ca la In Memoriam vei regasi o oferta variata de produse si de servicii funerare si poti apela cu incredere la echipa noastra. De asemenea, oferim cel mai bun raport calitate-pret pe care il poti gasi pe piata, dar si varietate de optiuni din care poti alege. Daca ai nevoie de servicii funerare de transport, In Memoriam te ajuta si cu acest lucru, intrucat este necesar un autovehicul special pentru un asemenea proces. Poti intra oricand pe site-ul nostru sa vezi serviciile pentru transportul funerar, dar si diverse informatii si detalii de care poti fi interesat. Apeleaza cu incredere la profesionistii nostri oricand ai nevoie.

Servicii de transport pompe funebre

In ceea ce priveste transportul funerar international si nu numai, trebuie efectuat cu un autovehicul echipat corespunzator de catre o firma de pompe funebre. Astfel ca la In Memoriam iti punem la dispozitie tot ceea ce este nevoie pentru realizarea acestor servicii, cu ajutorul autovehiculelor pe care le detinem si experientei echipei noastre in domeniu pentru a asigura conditiile de siguranta impuse pentru acest tip de transport. Masinile pe care le avem si cu ajutorul carora ne ocupam de transport decedasi sunt acreditate si autorizate pentru a asigura o deplasare cat mai eficienta si sigura. De asemenea, in vederea preluarii decedatului de pe teritoriul altei tari, in cazul repatrierii, putem organiza in conditii maxime de legalitate acest serviciu. Astfel ca daca te afli in situatia tragica de a organiza astfel de evenimente sau ai nevoie de transport funerar de orice tip, poti apela cu incredere la noi.

Pregatirea documentatiei

Echipa de la In Memoriam este dispusa sa organizeze cu maxima seriozitate si promptitudine pregatirea documentatiei si efectuarea tuturor demersurilor in acest sens. Ne ocupam de realizarea repatrierii, preluarea decedatului, oferim servicii de cosmetizare si imbalsamare corespunzatoare, ne ocupam de randuieli bisericesti, dar si de furnizarea celor necesare pentru organizarea ceremoniei funerare, precum preparate specifice.

Alte produse si servicii de calitate

Totodata, dispunem de produse in vederea organizarii pomenirii si parastasului, precum diverse meniuri de post, de dulce, de dezlegare la peste pentru servirea la domiciliu sau in cadrul restaurantului nostru, dar si de pachete speciale pentru livrarea la domiciliu in vederea pomenirii. Nu in ultimul rand, avem o gama variata de sicrie de calitate superioara, lucrate din cele mai bune materiale si cu finisaje deosebite.

Pregatiti sa te sprijinim

Echipa de la In Memoriam este pregatita sa te sprijine cu totul in absolut toate demersurile pentru organizarea inmormantarii. Astfel ca suportul din partea profesionistilor este un ajutor de care poti avea nevoie in cele mai grele situatii.

Author Image
andrei

Leave a Reply