Am parte de mult confort in orice vacanta de acum inainte

Daca obisnuiesti sa calatoresti des, cu siguranta, stii ca exista diferite momente in care o masina ti-ar aduce mai mult confort. De exemplu, poate iti doresti sa descoperi o zona in detaliu sau pur si simplu sa te pierzi prin locuri straine, astfel ca serviciul de rent a car poate fi exact ceea ce aveai nevoie. Drive2U reprezinta locul ideal catre care sa te orientezi intrucat aici te asteapta o gama variata de autoturisme din care poti sa alegi, iar profesionalismul nu va lasa niciodata de dorit.

Te bucuri de mai multa flexibilitate

Daca inchiriezi masina te bucuri de mai multa libertate pentru ca nu trebuie sa te limitezi la un perimetru restrans, ci poti sa descoperi si imprejurimile, iar de multe ori acestea sunt cele care ascund cele mai frumoase secrete.

Ai parte de tot confortul necesar

La Drive2U vei avea parte de tot confortul necesar cand inchiriezi masina pentru ca alegi orice punct din care sa preiei autoturismul si mai departe iti incarci bagajul, iar apoi te bucuri de o experienta cat mai grozava, fara sa fii nevoit sa te opresti la mijloacele de transport in comun.

Te poti integra in orice comunitate

Aceasta este o modalitate numai buna prin care te vei putea integra in comunitate oriunde calatoresti, ocazie cu care nici nu vei mai fi considerat turist si nici nu vei mai fi o tinta pentru potentialii hoti.

Economisesti timp

Nu trebuie omis nici faptul ca de fiecare data cand circuli cu masina ajungi sa faci economii importante de timp pentru ca ajungi imediat dintr-un punct in altul, fara sa fii nevoit sa apelezi la diferite mijloace de transport in comun.

Preturile sunt bune

Tarifele pentru serviciul de rent a car la Drive2U sunt accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care nu vei fi niciodata nevoit sa aloci bugete generoase in acest sens, asa ca planuieste chiar acum urmatoarea ta escapada.

Doar masini noi

Aici ai garantia ca te asteapta cele mai moderne masini pe care le vei putea inchiria, iar acestea sunt foarte bine intretinute. De exemplu, daca vrei sa mergi la munte, atunci un SUV Honda CRV este exact ceea ce ai nevoie pentru ca te va duce si pe drumuri mai putin prietenoase, iar tot aici putem aminti si de Volkswagen Tiguan. Daca preferi totusi ceva mai economic, atunci noul model Dacia Logan poate fi o optiune pentru tine, iar daca grupul este de 8 persoane, de ce sa inchiriati doua masini cand este numai bun un Volkwagen Multivan?

Nu ai grija intretinerii autoturismelor

Unul dintre marile avantaje de care te bucuri atunci cand apelezi la serviciul de rent a car este acela ca nu trebuie sa ai grija intretinerii autoturismelor. Nu platesti taxe, impozite, asigurari, viniete, revizii, astfel ca doar preiei masina, mergi in vacanta si de bucuri de o experienta cat mai placuta.

Author Image
andrei

Leave a Reply