Am reusit sa crap ecranul telefonului meu

Dintotdeauna cele mai populare smartphone-uri au fost cele din seria iPhone, brand-ul Apple fiind la mare cautare nu numai pentru politica adoptata, ci si pentru faptul ca produsele sunt bine cunoscute pentru fiabilitatea lor. Bineinteles, la fel ca oricare alt dispozitiv, nici acestea nu sunt perfecte, dar au rolul de a aduce utilizatorilor o experienta cat mai placuta de fiecare data cand folosesc telefonul. Display-urile sunt tot mai generoase, insa, in acelasi timp, sunt si mai vulnerabile in fata micilor neatentii, astfel ca pana si cel mai mic accident poate avea urmari grave. Nimeni nu isi doreste sa se aleaga cu un display crapat, insa se poate intampla oricand, motiv pentru care e bine de stiut care sunt solutiile in acest sens.

Ai nimerit unde trebuie

E bine de stiut ca ai la cine sa apelezi atunci cand esti in cautarea unei solutii pentru telefonul tau. Cu siguranta, service-uri de specialitate se gasesc tot pasul, insa nu peste tot vei avea parte de o experienta pozitiva, motiv pentru care mai bine apelezi direct la cei mai buni, adica la PrestigeGSM.

Varianta care iti convine

Aici ai acces la display OEM pentru iphone 7 sau pentru oricare alt model din gama Apple, asa ca de fiecare data cand te confrunti cu o problema stii ce ai de facut. Preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, asa ca pentru display-ul OEM vei plati doar 450 de lei, dar mai exista si o varianta mai accesibila din punct de vedere financiar, un display de cea mai buna calitate, care nu este original Apple, pentru care vei plati doar 250 de lei.

Totul se rezolva imediat

Important este si faptul ca totul se va rezolva imediat, fiind de ajuns numai 20 de minute in acest sens. Cu alte cuvinte, nu vei fi nevoit sa stai departe de telefonul tau pentru a-ti da programul peste cap pentru ca la PrestigeGSM te asteapta cele mai bune conditii de fiecare data cand treci pragul service-ului.

Poti face programare

De asemenea, ai ocazia de a face programare pentru a merge exact cand iti doresti sa schimbi display-ul telefonului tau. Alegi data si ora pe care le preferi, mergi la sediu si doar 20 de minute mai tarziu deja ti-ai rezolvat problema, scurt si la obiect.

Pentru diferite modele

Serviciile PrestigeGSM nu se rezuma numai la telefoanele iPhone 7, ci la toate din gama Apple, asa ca nu conteaza daca folosesti cel mai nou model, XS sau XS Max, fie unul lansat in urma cu mai multi ani precum 5, 5S sau 6, pentru ca ai garantia ca aici totul va fi rezolvat in cel mai scurt timp, iar telefonul tau va fi ca nou.

Author Image
andrei

Leave a Reply