Amenajare la interior sau design interior? Tu stii ce sa ceri corect?

Un spatiu avut in proprietate poate fi amenajat intr-o multime de moduri. Depinde doar de proprietari, de ideile lor si de scopul folosirii spatiului respectiv. Insa pana la amenajare trebuie sa stim ce vrem de la firma pe care o alegem. In majoritatea cazurilor apare o confuzie regretabila intre amenajari la interior si design interior. Nu e acelasi lucru, asta trebuie inteles de la inceput. S-ar putea sa mergi la o firma care se ocupa de amenajari si sa ii soliciti ceva legat de design interior. Evident, nu vei fi primit prea bine si va trebui sa te mai documentezi putin ca sa aveti acelasi limbaj si sa va intelegeti. Odata ce a disparut confuzia termini mai rapid ce ai de facut si vei fi privit cu o mai mare seriozitate, stii de la inceput ce iti doresti si esti sigur pe ideile tale.

Designul interior are in prim-plan proiectul, aspectul interior al cladirilor. Designul poate fi realizat doar de catre arhitecti sau arhitecti de interior care are la baza facultate terminata de design interior. Materiale, finisaje, decoratiuni potrivite, alegerea unui design potrivit, toate cad in sarcina designului interior.

De cealalta parte, cand discutam despre amenajari la interior avem in vedere lucrarile efective executate de un constructor, de o firma cu experienta cum e si MM Construct. Proiectul de executie va fi obiectul de lucru si referinta constructorilor, ei doar pun in plan ce a gandit un arhitect de interior, ce a rezultat in urma designului interior. Ca sa fie mai usor de inteles, ce vedem fizic ca se executa, un perete, un tavan fals, o compartimentare tine de amenajari interioare. Tot ce tine de estetica, de design, de materialele care se potrivesc, de cromatica pe care o putem utiliza intr-o anumita camera tine de design interior.

Amenajarile interioare pot fi foarte variate, se aplica unor spatii cu diverse destinatii, se pun in opera rapid compartimentari gips carton, compartimentari si pereti din sticla, se fac zugraveli sau se monteaza tavane casetate. Firmele de amenajari interioare fac un plan la inceput, impreuna cu proprietarii, si decid ce se va construi, ce se va modifica, daca se fac reamenajari. Se poate colabora si cu specialisti in design interior la nevoie, designul si amenajarile pot sa fie intalnite in cadrul aceleiasi lucrari planificate.

Cu MM Construct ai flexibilitate in privinta serviciilor oferite, terme clare de executie, specialisti care iti pot oferi consultanta in amenajari interioare, materiale de calitate si punere in opera excelenta. Amenajarile interioare realizate impreuna cu MMConstruct vor rezista foarte bine, vor fi sigure, estetica va fi impecabila, functionalitatea lucrarilor va fi garantata. Orice lucrare solicitata celor de la MMConstruct vine insotita si de garantie, orice probleme apar se remediaza imediat fara costuri aditionale in perioada de garantie.

Author Image
andrei

Leave a Reply