Apelați la o clinică profesională de fizioterapie și scăpați de o serie de afecțiuni deranjante

Apelați la o clinică profesională de fizioterapie și scăpați de o serie de afecțiuni deranjante

Kinetoterapie a reușit să vindece multe boli, iar eficacitatea sa a fost demonstrată de multe ori atunci când pacienții au avut probleme care se agravau din cauza durerii pe care o simțeau. Așadar, dacă aveți nevoie de câteva ședințe de recuperare medicală, vă sugerăm să apelați la serviciile noastre apelând la unul dintre cele mai cunoscute cabinete de kinetoterapie din București. Poți scăpa de durerea pe care o simți dimineața, când te trezești, noaptea, sau în alte momente când corpul tău și, prin extensie, oasele tale sunt mai stresate.

Osteoartrita este una dintre afecțiunile cu care poate ajuta acest cabinet de kinetoterapie din București.

Pentru cei care nu știu, osteoartrita este cauzată de deteriorarea cartilajului în timp. Afectează mai ales genunchii și șoldurile. În acest fel, kinetoterapie ajută la controlul durerii și împiedică agravarea acestei afecțiuni articulare.

Chiar dacă osteoartrita este cunoscută pentru că cauzează probleme la genunchi și șolduri, ea poate afecta și spatele, gâtul și umerii, ceea ce face dificil să faci lucruri de zi cu zi.

Fizioterapia poate fi folosită și pentru a trata alte probleme care provoacă dureri de genunchi. Acest lucru este valabil și pentru leziunile traumatice ale genunchiului, care deseori lezează meniscurile și ligamentele și îngreunează mișcarea.

Indiferent de ceea ce cauzează durerea de genunchi, un terapeut fizic va putea găsi cauza și cea mai bună modalitate de a o trata. De aceea, la MovKinetic, veți găsi cei mai pricepuți medici în domeniu. Așadar, dacă îți dorești cele mai bune tratamente și modalități de a te îmbunătăți, clinica noastră din București este pregătită pentru tine.

Pe de altă parte, cabinetul nostru de kinetoterapie din București poate repara și unele leziuni articulare. Leziunile articulațiilor pot apărea la gât, spate, brațe sau picioare. Aceste leziuni pot fi cauzate de traume, suprasolicitarea unei părți a corpului sau segmente osoase nealiniate.

Semnele și simptomele acestor leziuni pot cauza multe probleme în viața de zi cu zi. Kinetoterapie și kinetoterapie sunt cele mai bune modalități de a trata leziunile articulațiilor și de a recupera funcțiile pe care le controlează.

Iată câteva exemple de leziuni articulare, cum ar fi entorsele ligamentare, luxațiile și subluxațiile.

Leziunile musculare sunt o altă problemă care poate fi rezolvată cu ședințele de kinetoterapie în cabinetul nostru din București. Diferite părți ale unui mușchi se pot răni atunci când o parte a corpului este lovită, trasă în sens greșit sau folosită din nou și din nou. Leziunea poate provoca inflamație, care poate provoca umflare (edem), durere, pierderea flexibilității și a forței și limitări ale modului în care funcționează mușchiul. Sunt multe clinici de fizioterapie in Bucuresti, dar putine se compara cu MovKinetic.

Author Image
andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *