Ce mai poti sa vizitezi prin Germania

Marile orase din Germania au fost dintotdeauna un adevarat magnet pentru turisti, astfel ca poate merita sa te interesezi de bilete de avion Frankfurt la pret redus. Cu Fabrica de Vacante e mult mai usor sa iti pregatesti concediul, trebuie doar sa iti stabilesti perioada si bugetul, iar o excursie in Germania, cu siguranta, reprezinta o experienta deosebita pentru toata lumea. Mai departe te asteapta cateva propuneri grozave de care merita sa tii cont atunci cand ajungi in Frankfurt.

Frankfurter Dom

Aceasta catedrala in stil gotic a fost construita de-a lungul a doua secole intre XIII si XV, iar pentru ca atinge aproape 100 de metri inaltime, chiar si in ziua de azi este una dintre cele mai inalte cladiri ale orasului. O vizita in acest oras magnific poate sa inceapa prin descoperirea acestei catedrale, iar turistii care sunt dispusi sa urce pana in varful sau vor fi recompensati cu vederi spectaculoase asupra imprejurimilor.

Kleine Markthalle

Daca iti doresti sa explorezi putin orasul, de ce sa nu incepi totusi chiar cu aceasta piata? Aici poti merge zilnic, iar comerciantii vand fel si fel de produse intr-un spatiu de peste 1500 de metri patrati. Cladirea in sine dateaza de la mijlocul secolului trecut si gazduieste in prezent peste 150 de vanzatori. Nu uita de specialitatile locale, branzeturi, carnati si produse de patiserie.

Casa si Muzeul Goethe

Goethe e considerat de multi cel mai mare scriitor german, iar acesta s-a nascut in Frankfurt. Casa familiei in care a trait pana la varsta de 16 ani, in 1765 poate fi descoperita de catre curiosi, iar langa aceasta se regaseste muzeul ce poarta numele sau. Galeria impartita pe 14 camere ce evidentiaza viata marelui scriitor merita sa fie descoperita nu doar de catre pasionatii cartilor sale. Cei care ajung aici vor fi intampinati si de un turn din lemn, de 43 de metri inaltime, iar in apropiere se regasesc multe magazine, cafenele si galerii de arta.

Hauptwache

Chiar in inima orasului, mai exact intr-una dintre cele mai aglomerate zone se regaseste Hauptwache, o casa construita in anul 1730 care de-a lungul anilor a avut mai multe roluri. La un moment dat aceasta a fost inchisoare, mai apoi sectie de politie, in timp ce astazi reprezinta poate una dintre cele mai inedite cafenele din Frankfurt. Cu siguranta, cei care ajung aici vor avea parte de o experienta inedita, iar in vacanta intotdeauna avem nevoie si de cate o pauza.

Merita sa te interesezi de bilete de avion Frankfurt la pret redus pentru ca in ziua de azi este mai accesibil ca niciodata din punct de vedere financiar sa iti organizezi vacanta la care ai visat dintotdeauna.

Author Image
andrei

Leave a Reply