Ce probleme poti rezolva cu saltele ortopedice de calitate si prin ce se individualizeaza acestea?

Corpul nostru sufera foarte mult pe timpul noptii, avem dureri si disconfort accentuat in lipsa unor saltele ortopedice de calitate folosite corect. Saltelele ortopedice sunt recomandate, in general, in mai multe situatii. Care ar fi acestea? Cand apar dureri mari de spate in timp ce dormim sau cand ne trezim dimineata, mai ales cele din partea de sus si din partea de jos a spatelui, ar fi cazul sa schimbam salteaua veche cu una ortopedica. Musculatura spatelui este foarte sensibila, durerile se pot acutiza in timp, pot sa apara probleme mai grave daca nu luam masuri imediate si folosim o saltea moderna ortopedica.

O situatie tipica in care vom avea nevoie de saltele ortopedice este si cea in care avem mai mereu dureri de umeri si de gat atat dimineata, cat si pe tot parcursul zilei. Aici trebuie sa precizam un lucru: durerile respective nu au o cauza organica, nu sunt rezultatul unei boli, unor probleme mai vechi si nu dispar imediat, continua sa fie la fel de puternice pe masura ce orele trec. Cel mai probabil presiunea prea mare pusa de arcurile din saltelele obisnuite si miscarile continue din timpul somnului au dus la aceste dureri foarte neplacute.

Specialistii recomanda o saltea ortopedica moderna si cand ne confruntam deja cu spondiloza cervicala sau cu o artrita urata la gat. Spondiloza si artrita in zona gatului sunt oricum doua afectiuni care ne transforma viata, insa ar fi bine sa nu le acutizam si mai mult efectele pe care le au asupra corpului printr-o postura incorecta in pat, cat dormim. Pozitia corecta a corpului pe timpul noptii este esentiala pentru reducerea disconfortului si depasirea cu bine a perioadei de odihna.

Domusflex saltea-ortopedica-mg-spuma-poliuretanica

Stenoza spinala, cifoza cervicala, scolioza, iata alte afectiuni in cazul carora o saltea ortopedica tare poate sa reduca din durerile asociate in permanenta. Saltelele tari ortopedice vor preveni evolutii nedorite ale afectiunilor si vor aduce un plus de confort cautat de catre pacienti in timpul somnului. Nu ne mai trezesc durerile, dormim linistiti si avem o postura corecta a corpului cat stam in pat.

O saltea pat ortopedica se individualizeaza prin sprijinirea corecta a muschilor de la spate si a coloanei noastre vertebrale. Calmeaza rapid durerile de spalte, previne leziuni neplacute, coloana vertebrala e perfect aliniata, iar calitatea somnului nostru este imbunatatita. Inaltimile saltelelor ortopedice ajung si la 20 cm, corpul nu se inclina exagerat in timpul somnului, musculatura din jurul coloanei vertebrale nu se incordeaza foarte mult cat stam la orizontala.

Daca vom cumparara cele mai bune saltele ortopedice de pe piata, disponibile si la magazinul online Noapte-Buna, la preturi de producator vom avea o saltea care ia forma corpului nostru imediat si care are o elasticitate punctuala. Nu conteaza ce greutate avem, cu noile saltele ortopedice coloana vertebrala va fi mereu in pozitia corecta, presiunea e distribuita corect fara sa conteze prea mult pozitia corpului pe saltea.

Prin comparatie cu saltelele obisnuite, aceste saltele ortopedice trebuie cumparate de abia dupa ce se discuta cu un medic, care poate face si anumite recomandari in privinta duritatii si fermitatii acestora. Este important sa discutam cum un medic inainte de a cumpara saltelele pentru a avea o achizitie corecta si cat mai buna pentru tipul nostru de probleme medicale.

Vrei saltele ortopedice pentru dormitorul tau? Descopera oferta pentru saltele ortopedice de la Noapte-Buna si te vei bucura de saltele potrivite pentru orice tip de afectiune, de garantie pana la 25 de ani, 3-5-10 ani de garantie la majoritatea produselor de pe stoc. Ce avantaje ai? Reducerile cuprinse intre 11 si 56%, livrarile rapide, prin curieri cu experienta, transportul gratuit in Bucuresti si alegere usoara a dimensiunilor saltelelor, preturile de producator si numarul mare de saltele ortopedice prezente pe site.

Author Image
andrei

Leave a Reply