Cea mai buna modalitate de a respira un aer mai curat

Daca iti doresti sa ai grija de sanatatea aparatului tau respirator, atunci un purificator de aer poate fi exact ceea ce ai nevoie. Acesta este usor de folosit, eficient si te ajuta sa aduci mai aproape de tine aerul curat ca de salina.

Eliminarea problemelor de la nivelul aparatului respirator

Purificatorul de aer favorizeaza diminuarea edemului inflamator la nivelul sistemului respirator, astfel incat sa favorizeze reducerea treptata a medicatiei. Per total aparatul respirator poate functiona in mod corespunzator si oricine se poate bucura de o stare generala de sanatate mai buna. Se dezvolta si rezistenta in fata mai multor afectiuni respiratorii pentru ca pe viitor acestea sa fie tinute la distanta. Aparatul purificator de aer Salin S2 es poate folosi in incaperi inchise cu o suprafata de circa 15 m2, fiind numai bune pentru diferite incaperi din locuinta, dar si la birou. Mai mult, nu vine cu efecte secundare si nici nu altereaza in niciun fel spatiul in care este folosit.

Se recomanda folosirea sa datorita eficientei impotriva problemelor respiratorii prin faptul ca are un efect de fluidizare a secretiilor si ajuta la tonifierea vibratiilor cililor. Efectele sale benefice pot fi observate in cel mai scurt timp, incepand de la cresterea rezistentei in fata racelilor, obtinerea unui somn linistit absolut necesar pentru o viata buna, obtinerea unei stari de confort psihic, dar si diminuarea unei eventuale probleme a sforaitului.

Purificatorul de aer foloseste un filtru special pentru a trata salin aerul obtinut din sare gema alimnentara aleasa special cu ajutorul unei tehnologii controlate de recristalizare. Trecerea aerului prin dispozitiv eliberarea micro particulelor de sare benefice pentru organism.

Persoanele care se confrunta cu afectiuni grave la nivelul sistemului respirator pot avea de castigat de pe urma utilizarii unui asemenea dispozitiv prin faptul ca acesta actioneaza la nivelul cailor respiratorii superioare si inferioare. Purificatorul de aer Salin S2 este util in cazul rinitelor, al sinuzitelor, laringitelor si actioneaza si pentru a tine la distanta problemele alergice. In cazul afectiunilor la nivelul plamanilor s-au obtinute rezultate foarte bine in cazul astmului bronsic, al bronsitelor astmatiforme, bronsitelor, silicozelor, mucoviscidozei sau bronsectazii.

Il folosesti oriunde si oricand

Daca iti doresti sa respiri mai bine solutia este mult mai aproape decat te-ai fi asteptat. Purificatorul de aer este compact, astfel ca il poti transporta cu usurinta oriunde ai nevoie. Daca nu ai posibilitatea de a ajunge la salina pentru a respira cel mai curat aer te asteapta aceasta alternativa care vine la pachet cu nenumarate avantaje.

Calitate garantata si certificata

Acest dispozitiv este certificate medical CE clasa 1, ceea ce presupune ca ii este recunoscuta calitatea si eficienta pe intreg teritoriul Uniunii Europene.

Author Image
andrei

Leave a Reply