Confera un plus de strălucire cu pardoseala laminata de la Adfin

In cazul persoanelor care isi doresc ca printr-un singur produs sa reuseasca sa bifeze atat rezistenta indelungata, cat si un aspect estetic cat mai placut, variantele de pardoseala laminata de la Adfin sunt fara indoiala combinatia ideala. Datorita materialelor de inalta calitate, imbracate intr-un strat superior de lac stralucitor, se reuseste conturarea unor podele care fac fata cu brio trecerii timpului, atat din punct de vedere practic, cat si estetica.

Durabilitatea nu a aratat nicicand mai bine

Stilul specific Adfin se recunoaste dupa felul unic si desavarsit prin care particularitatile practice se impletesc cu cele estetice. Se reuseste generarea unui produs care nu doar ca arata bine, dar beneficiaza de un grad crescut de rezistenta impotriva acelor factori nefavorabili care l-ar putea degrada in timp. Laminarea reprezinta o metoda cu ajutorul careia se reuseste de zeci de ani infrumusetarea si sporirea calitatii fasiilor de lemn din care se realizeaza podelele.

Felul in care s-a lucrat in realizarea podelelor laminate este ceea ce le face atat de avantajoase. Fiind concepute dintr-un strat de baza de HDF sau de fibre lemnoase de inalta densitate, acoperit cu un imprimeu unic si finisat cu un strat superior laminat, reuseste sa faca fata cu brio tuturor tipurilor de uzura la care ar putea fi expuse de-a lungul vietii.

Parchetul laminat este asadar o solutie ideala atat pentru amplasarea in locuintele proprii, cat si in spatii de mare amploare ce presupun flux mare de persoane si trafic intens.

Intervale de pret pentru orice buget

Un alt avantaj se concretizeaza pe plan financiar. Dat fiind faptul ca materia prima utilizata nu se ridica la aceleasi costuri ca in cazul lemnului masiv, valoarea finala a unui metru patrat va fi rentabila pentru orice tip de buget. Reprezinta o solutie eficienta pentru incaperi foarte mari, ce necesita de acoperit suprafete considerabile, fara sa fie nevoie sa se acorde sume colosale in acest sens.  

Nuante variate pentru orice decor interior

Nici aspectul estetic nu a fost neglijat in cazul parchetelor laminate. Asa cum v-am obisnuit la toata gama de produse Adfin, calitatea si diversitatea se claseaza pe aceeasi treapta de importanta. De aceea si in acest caz ne dorim sa oferim variante care sa fie pe placul tuturor celor ce aleg sa colaboreze cu noi. In acest sens, propunem numeroase modele si nuante care sa satisfaca si cele mai exigente cerinte.

Mai mult, daca intampinati dificultati in selectarea unui model care sa se potriveasca perfect cu restul decorului dintr-o anumita incapere si sa indeplineasca in acelasi timp si anumite conditii practice, specialistii nostri va stau in permanenta la dispozitii cu informatii suplimentare si sfaturi concrete de design interior.

Author Image
andrei

Leave a Reply