De ce nu iti deschizi propria agentie de turism?

Agentiile de turism sunt cele care au rolul de a ne face viata mult mai usoara atunci cand pregatim o vacanta de vis. Teoretic, cu totii putem efectua personal toate actiunile acestora, insa responsabilitatea este mai mare si poate nici nu avem experienta necesara in acest sens. Mai mult, cu siguranta, nu avem acces la aceleasi tarife la unitatile de cazare, activitati si nu numai, motiv pentru care mai bine ne lasam intotdeauna pe mainile specialistilor. Totusi, la randul lor, acestia pot fi ajutati de Quick Sell care vin cu cateva servicii foarte utile ce merita a fi descoperite.

Asadar, Quick Sell este destinat agentiilor de turism existente sau celor proaspat infiintate si ofera un website complet nou care este si gratuit si poate fi configurat in cel mai scurt timp. De asemenea, ofertele sunt disponibile automat si pot proveni de la fel si fel de furnizori, iar clientii au posibilitatea de a alege early booking, oferte last minute sau multe alte oferte specializate care sunt actualizate in timp real. Totusi, nu trebuie omis poate unul dintre cele mai importante detalii, acela ca rezervarile se pot face online, astfel incat clientii sa aiba posibilitatea de a se documenta cu privire la fiecare oferta si mai apoi sa o aleaga pe cea pe care o prefera.

Sunt disponibile tot felul de pachete pentru toate nevoile, bugetele si preferintele, asa ca unele pot fi complete adica sa includa zbor cu avionul si cazare, fie acestea din urma pot fi alese separat. Poti avea acces la cele mai bune oferte charter oferite de tour operatorii din Romania, la cele mai bune unitati de cazare in cazul carora procesul de rezervare este automat si, foarte important, totul este disponibil in orice versiune, atat pe desktop, cat si pe tableta sau pe telefon.

Vei avea acces la un siste complet nou, modern, gratuit si care este adaptat la obiceiurile actuale ale consumatorilor, in timp ce toate functiile sunt integrate in maxim sapte zile. Mai mult, toate functiile pot fi accesate de catre clienti, intrucat acestea nu sunt impartite pe diferite categorii sau pe mai multe tipuri de abonamente. De asemenea, pot fi accesati peste 60 de furnizori din turism prin intermediul XML/API, dar sunt integrate si toate uneltele de marketing si SEO, astfel incat sa fie mai simpla pregatirea unor campanii de promovare foarte eficiente.

In plus, nu exista nicio taxa initiala pentru instalarea serviciului, dar chiar si asa te vei putea bucura de suport gratuit, care este si nelimitat, motiv pentru care orice problema va fi remediata in cel mai scurt timp. Cu alte cuvinte, costurile implicate sunt mult mai mici atunci cand apelezi la Quick Sell decat daca ai fi incercat pe cont propriu.

Author Image
andrei

Leave a Reply