De ce nu iti pregatesti un concediu in Grecia?

Daca ai sti ca nu este atat de dificil sa iti pui la punct vacanta perfecta, cu siguranta, te-ai apuca deja sa iti faci planurile pentru urmatorul concediu. E simplu, te orientezi catre Fabrica de Vacante pentru ca stii ca aici ai nimerit in locul potrivit si ai acces la cele mai grozave pachete si te poti orienta poate catre oferte fierbinti pentru insula Skiathos. Aici poti merge impreuna cu toata familia sau poate alaturi de prieteni si ai garantia ca vei benficia de o experienta grozava, pe care sa nu o uiti prea devreme.

Plaja Lalaria

Fata de multe alte plaje grecesti, Lalaria este accesibila doar pe mare, astfel ca nu este la fel de populara precum multe altele din zona. Plaja in sine reprezinta o adevarata atractie pentru ca este frumoasa, asigura cele mai bune conditii pentru intreaga familie, dar si peisajele sunt spectaculoase. Lalaria este suficient de vasta pentru a acomoda pe toata lumea, asa ca poti sa iti pregatesti tot ce ai nevoie pentru o zi la plaja.

Mandraki

In schimb, daca vrei sa te relaxezi intr-o zona mai putin populara, atunci Mandraki poate fi exact ceea ce cautai. Aici ai acces la trei plaje, Xerxi, Elias si Agistri, dintre care Elias este cea mai aglomerata, dar si cea mai mare si Xerxi ofera cele mai bune conditii. Nisipul este auriu pe toate trei plaje, iar acestea sunt acompaniate de peisaje magnifice in departare.

Tsougria

Daca esti in cautarea unor oferte fierbinti pentru insula Skiathos, cu siguranta, iti doresti sa iti petreci timpul la plaja. Asfel, plaja Tsougria poate fi ceea ce cautai daca iti doresti ceva mai putin dezvoltat, cu toate ca in cursul verii sunt amenajate cateva baruri aici. De asemenea, acesta poate fi un punct ideal daca iti plac sporturile acvatice sau cele extreme intrucat vei avea parte de conditii ideale.

Koukounaries

Lista de plaje de care te poti bucura atunci cand alegi oferte fierbinti pentru insula Skiathos este incheiata de Koukounaries. Te poti bucura de un apus splendid in fiecare seara, iar plaja care se intinde pe o distanta de un km este mai animata decat multe altele din Skiathos. Aici vei avea parte de cele mai bune conditii pentru a te relaxa asa cum se cuvine, iar facilitatile sunt unele dintre cele mai grozave din toata tara.

Turnul cu Ceas

Acest monument este observat cel mai bine dupa lasarea intunericului, insa sa ajungi in varful sau nu este atat de usor. Totusi, cei care reusesc performante vor fi recompensati cu o vedere frumoasa asupra imprejurimilor, iar in apropiere se regaseste si mica biserica Sf. Nicolae care este bine cunoscuta pentru faptul ca aici a fost filmata pelicula clasica Mamma Mia.

Author Image
andrei

Leave a Reply