Gasesti aici solutia de finantare de care are nevoie afacerea ta

Dezvoltarea propriei afaceri poate fi cel mai mare vis al multora dintre noi, insa de aici si pana la a atinge cele mai mari performante in orice domeniu e cale lunga. Sunt multe obstacole de care se impiedica orice antreprenor in drumul sau catre succes, iar poate ca una dintre cele mai dificile este cea de obtinere a finantarii. Bineinteles, exista diferite surse in acest sens, insa majoritatea sunt oferite de institutiile bancare obisnuite, iar serviciile acestora nu sunt adaptate tendintelor si nevoilor actuale ale consumatorilor.

Apeleaza la cine trebuie

Omnicredit este o platforma care de-a lungul timpului a stat la baza dezvoltarii a nenumarate afaceri in tara noastra. Aceasta reprezinta prima platforma fintech din Romania care isi desfasoara activitatea exclusiv online si care se dedica persoanelor juridice. Aici ai acces la finantare pe termen scurt prin factoring, acesta fiind unul dintre cele mai populare produse juridice oferite, insa totul nu se limiteaza doar la atat. Descopera-le pe toate pentru ca acestea se pot folosi concomitent, iar prin intermediul lor, cu siguranta, va fi mult mai usor sa se gestioneze orice afacere.

Descopera factoring-ul

Factoring-ul aduce posibilitatea de cesionare a creantelor, ceea ce presupune ca banii de pe facturi pot fi incasati pe loc, fara sa mai fie nevoie sa se astepte pana la data scadenta a acestora. Daca propria firma ofera produse sau servicii pentru care facturile sunt incasate intre 30 si 120 de zile, acest lucru presupune ca pentru acea perioada sumele de bani sunt blocate. In schimb, cu Omnicredit poti primi banii pe loc, astfel incat fondurile sa poata fi folosite pentru dezvoltarea in continuare a propriei afaceri.

Mai simplu online

Pentru orice antreprenor este mult mai simplu sa aiba acces online la aceste servicii de natura financiara intrucat totul se rezvolta in cel mai scurt timp. Astfel, pentru a-ti crea cont pe platforma sunt suficiente numai 30 de secunde, urmand ca dupa plasarea cererii de finantare acestea sa fie analizata in cel mult o ora. Mai departe, dupa aprobare, suma de bani solicitata va fi virata in propriul cont in maxim 8 ore.

Foloseste calculatorul disponibil pe site

In plus, Omnicredit iti pune la dispozitie un calculator direct pe site care poate fi folosit cu usurinta si prin intermediul caruia vei afla instant care este suma pe care o vei primi pe loc. Asadar, tot ce trebuie sa faci este sa alegi valoarea facturilor tale, pana la 250000 de lei, alaturi de data scadentei acestora, pana la 120 de zile si vei afla imediat suma de care vei putea beneficia, simplu si rapid.

Evita birocratia

Mai mult, la Omnicredit faptul ca activitatea se defasoara online reprezinta un alt mare avantaj intrucat pe aceasta cale se evita birocratia. Despre aceasta se stie ca pune bete in roate tuturor antreprenorilor in drumul lor catre succes, astfel ca nu mai sunt necesare dosare stufoase, drumuri pana la banca si asteptat la cozi interminabile cand totul se poate rezolva imediat direct online.

Ai parte de consiliere de specialitate

De asemenea, aici ai parte si de consiliere de specialitate din partea unor oameni bine pregatiti, cu o experienta de peste 15 ani in domeniu. Impreuna cu acestia va fi mult mai simplu sa se gaseasca cea mai buna solutie pentru orice problema si toti antreprenorii vor avea parte de educatie financiara.

Alte solutii de finantare

Nu in ultimul rand, Omnicredit propune si alte solutii, nu numai finantare pe termen scurt prin factoring, ci si micro-credite pentru IMM-uri sau serviciul de scontare, fiecare dintre acestea dovedindu-se a fi foarte avantajoase, solutiile fiind mult superioare optiunilor propuse de institutiilor bancare obisnuite.

Author Image
andrei

Leave a Reply