Gasesti orice ai nevoie in atelier

Ai un atelier de lucru dar din pacate iti lipseste o piesa de mobilier importanta, bancul de lucru? Acesta este locul unde un inginer sau un mecanic isi petrece mare parte din timp, locul unde isi desfasoara o mare parte din activitate. Bancul de lucru este cea mi importanta piesa de mobilier dintr-un atelier ce poate fi personalizata in functie de nevoile tale si de regula trebuie sa fie si cel mai curat si mai liber obiect dintr-un astfel de service. Bancul de lucru este o piesa de mobilier care se regaseste atat intr-un service atat mobil, cat si imobil.

Inginerii mecanici de la Tecnolam apreciaza bancurile de lucru pentru ca le dau posibilitatea de a se concentra numai asupra unei singure activitati si sa realizeze operatiuni care necesita foarte multa finete si rabdare. Bancurile de lucru se pot organiza dupa dorintele fiecaruia, inclusiv se pot adauga diferite accesorii care sa ii ajute sa-si desfasoare activitatea intr-un mod cat mai simplu.

Cele mai frecvente sisteme care se monteaza acestor bancuri sunt panourile perforate care pot sustine unelte, casetiere prevazute cu usa metalica si rafturi care sa permita accesul rapid la orice fel de unealta care v-ar fi de folos.

Bancurile de lucru pot sustine o greutate de pana la 1000 de kg, de aceea un banc nu este acelasi lucru cu un birou simplu, deoarece acesta nu este la fel de securizat si nu are capacitatea de a sustine greutati mari.

In cazul in care v-am convins de avantaje, alege bancuri de lucru cu scule de la Tecnolam. Cu acestea va puteti dota autoutilitarele sau service-urile. Tot ele pot fi echipate cu masa de lucru profesionala. Ca sa puteti avea acces la toate acestea va rugam sa veniti la Tecnolam unde echipa de ingineri mecanici va poate gasi cele mai bune solutii pentru nevoile dumneavoastra.

Pentru ca nu avem de unde sa stim cum arata service-ul sau autoutilitara dumneavoastra, tot ce trebuie sa faceti este sa ne spuneti ce piesa de mobilier aveti nevoie si unde doriti sa o montati, iar Tecnolam se va ocupa de restul.

Calitatile care ne-au definit contributia la succesul afacerii dumneavoastra sunt experienta, profesionalismul si promptitudinea. Cu aceste calitati poti duce la bun sfarsit proiectul tau, exact asa cum ai visat.

Te vom ajuta sa-ti alegi echipamentele si mobilierul care iti lipsesc si care iti vor usura munca, cu care vei putea sa raspunzi la orice interventie vei fi solicitat!

Author Image
andrei

Leave a Reply