Iata care sunt serviciile ce te asteapta la EuroSurvey

Fie ca iti doresti sa intri pe piata imobiliara cu propriul proiect de dezvoltare, fie pur si simplu visezi la avea propria casa construita de la zero, intotdeauna avem nevoie de cele mai bune servicii. Printre altele, ai nevoie de topografie inginereasca in santier, serviciu pus la dispozitie de catre cei de la EuroSurvey. Cu o bogata experienta in domeniu si cu multe cunostinte avem garantia ca suntem pe maini bune si ca proiectul nostru se va derula exact asa cum se cuvine.

Cine nu si-ar dori sa poata colabora cu oameni experimentati din acest domeniu pentru ca topografia inginereasca trebuie sa se ridice intotdeauna la cele mai inalte standarde. Asadar, de fiecare data cand ajungi aici chiar poti spune ca ai nimerit unde trebuie pentru ca de-a lungul timpului inginerii au participat la mai bine de 100 de proiecte. S-au implificat in nenumarate proiecte, ceea ce presupune ca nu sunt situatii mult prea complicate care sa nu isi gaseasca o solutie. Apeleaza aici oricand ai nevoie de topografie inginereasca in santier si vei avea numai de castigat, chiar daca esti interesat mai mult de trasare limite de proprietate, fie de axe sau de efectuarea unor verificari pe timpul lucrarilor.

Bineinteles, conteaza mult si faptul ca nimeni nu trebuie sa aloce bugete considerabile atunci cand alege sa colaboreze cu cei de la EuroSurvey pentru ca preturile sunt accesibile. Cu siguranta, acestea difera de la un proiect la altul, in functie de caracteristicile implicate, dar important este oricine se poate bucura de topografie inginereasca in santier. In capitala putem gasi mai multe firme care sa ofere asemenea servicii, dar pentru a nu risca nimic si pentru a avea garantia ca ne asteapta cele mai bune conditii putem sa ne bazam mai bine direct pe cei de la EuroSurvey.

Procedurile implicate in acest sens sunt destul de variate, incepand de la trasarea limitei pentru sapatura, de verificarea pozitiei proiectate a pilotilor, a peretilor mulati, dar si pentru a trasa axele pentru fiecare nivel, a cotei zero si a tuturor celorlalte pe care le intalnim in cadrul proiectului tau. Amintim si de pozitionarea si verificarea verticalitatii macaralelor si a altor echipamente de lucru utilizate, iar in fiecare zi se pot verifica toate elementele executate. De la armaturi, pana la stalpi sau cofraje, specialistii EuroSurvey se pot ocupa inclusiv de verificarea trasarii cotelor pentru betonul de egalizare, a pozitonarii armaturii si a placutelor din metal, inclusiv a grinzilor, iar pe restul le poti descoperi personal.

Acesta este un domeniu foarte strict unde fiecare centimetru chiar poate sa faca diferenta, motiv pentru care atunci cand ai nevoie de topografie inginereasca in santier nu are rost sa te complici cu fel si fel de firme care sa incurce.

Author Image
andrei

Leave a Reply