Iata ce produse ai nevoie inainte de orice interventie medicala

Intotdeauna calitatea actului medical depinde de o serie de conditii, si una dintre cele mai importante este si respectarea tuturor normelor de curatenie, dezinfectie si sterilizare.

In unitatile medicale gasim mediul in care microorganismele se inmultesc si se raspandesc cel mai usor. O parte din infectiile nosocomiale ar putea fi prevenite printr-o igiena riguroasa si prin programe eficiente de control.

Avand in vedere ca in tara noastra intalnim din ce in ce mai mult in randul pacientilor temerea fata de personalul medical si fata de pericolul reprezentat de agentii virali si microbieni periculosi, cu atat mai mult dezinfectantii folositi in spitale si clinicile medicale trebuie sa fie dintre cei mai eficienti.

Pentru a inlatura teama pacientilor fata de agentii virali si microbieni acum poti comanda dezinfectanti pentru instrumentar medical de la MedAZ.

MedAZ este distribuitor al dezinfectantilor avizati de Ministerul Sanatatii atat pentru igiena mainilor, a suprafetelor, cat si pentru instrumentarul medical. Apeland la dezinfectantii de la MedAZ veti avea parte de cel mai bun raport privind calitatea si pretul. Produsele sunt destinate uzului professional si se vor folosi doar in scopul pentru care au fost avizate de catre personalul calificat, cu cunoasterea normelor de siguranta in domeniu. Este obligatoriu sa fie respectat modul si timpul de utilizare, ambele fiind mentionate pe ambalaj.

Dezinfectantii medicali de la MedAZ se vor utiliza cu manusi de protectie, in incaperi bine aerisite si ventilate, iar produsele trebuie sa fie pastrate inchise in ambalajele originale, la racoare si la loc uscat. Este recomandat sa se evite contactul cu alte substante cu activitate biocida sau cu alti detergenti.

Din gama de dezinfectanti un rol important il are dezinfectantul pentru instrumentarul medical deoarece riscul de infectie ca urmare a utilizarii instrumentarului fara masurile necesare de dezinfectie si sterilizare aplicate riguros este foarte mare. Gestionarea infectiilor este cu atat mai dificila avand in vedere ca dezvoltarea rezistentei la antibiotice este din ce in ce mai mare. Omorarea microorganismelor de pe suprafete si obiecte este obligatorie pentru a face sigura folosirea dispozitivelor medicale reutilizabile la pacienti, dar si manipularea in siguranta de catre personal. Dezinfectarea instrumentarului medical se poate face prin mijloace fizice sau chimice. Curatarea de agenti patogeni si de virusi este o etapa preliminara obligatorie a dezinfectiei si sterilizarii.

Cu ajutorul dezinfectantilor de la MedAZ pot fi realizate igienizarea si dezinfectia. Gama de dezinfectanti pentru instrumentar propusa de MedAZ actioneza si in prezenta materiilor organice si asigura o dizolvare rapida a reziduurilor proteice.

In plus fata de produsele propuse, MedAZ asigura clientilor, in cazul in care va fi nevoie, de consultanta gratuita pentru alegerea produselor eficiente in ceea ce priveste dezinfectia si sterilizarea.

Author Image
andrei

Leave a Reply