Iata unde poti invata noi skill-uri

Stabilirea unui plan de evaluare a intregii organizatii trebuie sa existe in orice companie, fie ea de dimensiuni mici, medii sau mari. Imbunatarirea performantelor la nivel de individ, de grup sau organizational trebuie facuta periodic. Modalitatea de a raspunde la schimbarile mediului extern conteaza foarte mult si trebuie sa fii mereu pregatit de tendinte in materie de business. Pentru cei care vor sa raspunda la schimbari intr-un mod pozitiv, doresc o dezvoltare organizationala de calitate, exista training-uri si cursuri oferite de Brightway® pentru angajati, indiferet de nivelul ierarhic din companie al acestora.

Cursurile de pe brightway.ro sunt ideale atat pentru angajati, cat si pentru manageri sau lideri. Daca alegi sa faci unul din cursurile disponibile pe site, fii sigur ca ai luat decizia buna deoarce coaching-ul oferit de Brightway® este sustinut de persoane calificate si cu experienta in domeniu.

Training-urile sustinute sunt din diverse domenii si ating ramuri ca Vanzari, Management, Leadership, Microsoft Office si Eficienta Personala sau Dezvoltare Personala. De exemplu, prin cursurile de Public Speaking cu siguranta vei deprinde arta de a vorbi in public cu o audienta destul de mare. De asemenea, vei invata sa tii stresul sub control prin parcurgerea cursului de management al stresului. Tehnicile de comunicare le vei dobandi pe masura ce participi la training-ul disponibil pe Brightway.ro. Totodata, iti vei dezvolta creativitatea prin intermediul cursului de improvizatie si gandire creativa. Acolo vei fi pus in niste situatii in care nu mai fost vreodata si te vor ajuta sa devii mult mai adaptabil atat la nivel personal, cat si profesional. Dezvoltarea personala este asigura prin cursurile interactive si practice pe care specialistii de la academia de renume Brighway ti le pun la dispozitie.

Competentele invatate sau perfectionate te vor face sa iti iubesti cariera si sa privesti fiecare zi la serviciu ca pe o noua provocare. Instruirea prin organizarea unor cursuri este benefica si nu vor aduce doar un avans in cariera, care sa ofere un salariu mai bun, ci si o multumire si implinire pe plan personal. Programele personalizate pentru companii vor aduce rezultate extraordinare, iar calitatea serviciului sau al bunului oferit de catre acestia va fi cu mult peste asteptarile consumatorilor. Cu alte cuvinte, daca tu, ca si companie, doresti sa investesti in angajatii tai, fii sigur ca echipa experimentata de la Brighway iti vor oferi ceea ce ai tu nevoie.

Asadar, cursurile de pe Brighway.ro se vor desfasura cu profesionalism, implicare si atentie deosebita pentru fiecare participant in parte. Multi dintre fostii participanti au laudat training-urile deja parcurse si au sustinut ca a fost o experienta greu de egalat. Mai mult, o parte dintre acestia, dupa ce au urmat primul curs, au dorit sa participe si la altele, si astfel si-au extins cunostintele in diverse domenii. Exista si cazuri in care unii cursanti si-au dat seama ca este timpul pentru o schimbare in cariera si au ales sa lucreze intr-un domeniu total opus a ceea ce profesau deja.

Author Image
andrei

Leave a Reply