Imi pregatesc bagajele pentru vacanta

Desi de aproape 30 de ani se mentine una dintre cele mai cautate destinatii pentru turistii ce isi doresc o experienta exotica asiatica, Grecia a ramas in tot acest timp o tara ce si-a pastrat obiceiurile adanc inradacinate in memoria colectiva. Astfel, fie ca alegeti sa va reintoarceti sau o vizitati pentru prima oara, aceasta destinatie prezinta atat avantajul unor preturi pe care toata lumea si le poate permite dar si cel al unei culturi diametral opuse de cea europeana, ce va va garanta o experienta diferita si o vacanta memorabila. Daca si dumnevoastra va ganditi ca un sejur in Skiathos ar fi ideal cu ocazia urmatoarei vacante, veti descoperi ca posibilitatile de cazare sunt printre cele mai numeroase, iar locurile de vizitat va vor tine cu siguranta ocupati pe toata durata calatoriei.

Alegeti unul dintre hotelurile cu cele mai bune conditii

Situat intr-o zona retrasa de pe plaja Karon, hotelul Centara Grand Beach Resort din Phuket este ideal pentru un sejur in Skiathos deoarece este intr-adevar intrunchiparea luxului, oferind toate facilitatile de care ati putea avea nevoie, totul la cel mai inalt nivel de calitate. Ideal pentru cei ce doresc sa imbine cultura asiatica si cele mai bune conditii de locuit, acest resort de 5 stele este dotat cu facilitati precum un parc acvatic, piscine in aer liber, centru de fitness si un numar de restaurante cu specific local si international. Pentru cei ce doresc sa se relaxeze, centrele spa sunt alegerea ideala, iar pentru cei ce doresc sa aiba parte de putina actiune chiar si in vacanta, sporturile precum scufundarile, windsurfingul, partidele de tenis sau de golf sunt cele mai potrivite optiuni. Printre alte activitati organizate in cadrul hotelului se mai numara si seri de film, activitati special organizate pentru copii, cursuri de gatit si chiar facilitati precum sali de conferinte, pentru cei ce vin in interes de afaceri, dar doresc sa beneficieze si de conditii optime de cazare pe durata sederii.

Profitati de ocazie si vizitati orasul Phuket

Situat la doar 45 de minute de Aeroportul International Phuket si la inca 15 minute de oras, acest hotel este amplasat in mod strategic pentru a oferi accesul rapid la ambele locatii, punand la dispozitia clientilor si mijloacele de transport pentru ca drumul sa fie la fel de placut ca sederea in cadrul hotelului. Odata ajunsi in oras, puteti opta dintr-o multitudine de activitati concepute special pentru turisti. Printre cele mai populare astfel de optiuni se numara croazierele sau excursiile de o zi catre insulele din vecinatate. Un alt traseu apreciat este cel al monumentelor religioase din zona, acest aspect fiind foarte important pentru localnici, credinta budista fiind majoritar in tara. Pentru cei ce doresc sa se relaxeze, un tur al restaurantelor si al complexelor comerciale din zona poate fi la fel de placut, fiind bine stiut faptul ca suvenirurile si mancarea traditionala sunt 2 lucruri de care orice turist ar trebui sa se bucure.

Author Image
andrei

Leave a Reply