Impreuna vei obtine o nota mai buna la bacalaureat

Bacalaureatul reprezinta o perioada dificila pentru toti adolescentii intrucat acesta este poate cel mai important examen de pana la varsta de 18, 19 ani. In schimb, toata perioada de pregatire poate fi mai simpla daca se invata logic si nu se toceste toata materia. Astfel, Emedi vine in ajutorul tuturor celor care se pregatesc pentru bacalaureat cu teste pentru toate materiile, inclusiv pentru una dintre cele mai dificile: istoria.

Invata mai simplu

Nu trebuie sa te chinui sa inveti si sa tocesti materia, pentru ca Emedi este o platforma foarte bine pusa la punct, care ajuta mult. Vei putea face o multime de teste pana cand ajungi sa stapanesti materia, asa ca te apropii mai mult de o nota buna la examen. Bineinteles, o medie cat mai mare iti va deschide usile catre facultatea pe care ti-o doresti, atat la nivel national, cat si in strainatate.

Ai toata materia intr-un singur loc

In primul rand, este mult mai comod sa inveti cu ajutorul Emedi pentru ca poti face teste bacalaureat istorie de oriunde, fara sa mai ai nevoie de toate culegerile si cartile. Toate informatiile se gasesc in acelasi loc, fiind foarte comod.

Ai acces oricand la toate informatiile

Pentru ca ai acces oricand la toate informatiile inseamna ca poti sa profiti la maxim de timpul pe care il ai la dispozitie. Daca calatoresti des, ai nevoie doar de telefon pentru a mai face un test, fie pentru a mai citi materia, astfel incat sa iti aprofundezi notiunile pe care inca nu le stapanesti atat de bine.

De pe orice dispozitiv

Ce poate fi mai simplu decat sa ai acces la toate informatiile de pe orice dispozitiv. Poate direct de acasa de pe laptop daca iti doresti sa fii cat mai productiv, insa de ce sa nu profiti la maxim de timp? Asadar, poti face teste bacalaureat istorie direct de pe telefon sau tableta, lucru ideal in cazul care calatoresti des si nu vrei sa simti ca pierzi timpul.

Exersezi pana stii

Poti sa faci testele de nenumarate ori, astfel ca vei ajunge sa stapanesti foarte bine materia. Nu trebuie omis nici faptul ca la Emedi ai parte de feedback, ceea ce presupune ca vei sti exact care sunt punctele in care gresesti si le vei aprofunda, astfel ca in cele din urma sa poti obtine o nota mai mare la examenul de bacalaureat.

Pachete foarte avantajoase

Asadar, ti-am propus trei abonamente din care sa alegi, iar cel mai accesibil din punct de vedere financiar este cel la 35 de lei, care iti aduce accesul timp de o luna pe platforma Emedi. Pentru doua luni vei pregati 59 de lei, pe cand pentru trei luni pretul este de numai 89 de lei.

Author Image
andrei

Leave a Reply