In institutiile medicale e necesara o pardoseala speciala

In domeniul medical sau in spatiile de birouri, laboratoare, policlinici, cabinete medicale sau birouri in cladiri moderne, solutiile pentru amenajarea de pardoseli trebuie sa corespunda anumitor cerinte.

Sanatatea, igiena, usurinta in ceea ce priveste intretinerea, durabilitatea sunt prioritati pe care pardoselile din PVC sau Tarkettul medical trebuie sa garanteze o serie de calitati tehnice si sa creeze un mediu atractiv in care angajatii sa-si desfasoare activitatea intr-un mod confortabil si usor.

Pardoselile PVC Tarkett se preteaza tuturor spatiilor medicale si reprezinta solutia optima de acoperire a pardoselilor. Datorita calitatilor pe care le au si tratamentelor aplicate inca din procesul de fabricatie, acestea respectele normele impuse de igiena, prezinta rezistenta la trafic si rezistenta la curatarea cu dezinfectanti puternici.

Tarkettul medical are aplicat tratamente antibacteriene, antimucegai si fungicide. Sanatatea echipei medicale, a bolnavilor, a vizitatorilor si igiena din spitale sunt foarte importante. Din aceste motive, aplicarea unei pardoseli Tarkett in spitale trebuie sa aibe aplicate cele mai performante tratamente impotriva dezvoltarii de bacterii, mucegai sau fungi. Acesta este primul pas in alegerea pardoselilor PVC. In acest sens, puteti opta pentru tarkett medical de la dhn.

Pardoselile de la DHN au o rezistenta deosebita la trafic, iar aplicarea acestora va tine cont de zona unde se vor aplica, astfel, birouri, spatii comerciale, coridoare, saloane, laboratoare, sali de operatie, sali de masa.

Fiecare spatiu prezinta anumite cerinte specifice, de aceea alegerea pardoselii PVC trebuie sa tina cont de specificitatea zonei unde se va instala, pentru a ne asigura un raport durata de viata util/costuri de intretinere/costuri de instalare optim.

Un alt aspect pe care trebuie sa-l respecte Tarkettul este ca aceasta trebuie sa fie usor de intretinut in timp si cu costuri cat mai scazute. Aplicarea unei pardoseli Tarkett de cea mai buna calitate, care are aplicate tratamente specifice si o rezistenta ridicata la trafic ne va asigura ca pardoseala este mai usor de intretinut, cu cele mai scazute costuri. Cel mai important este ca produsul ne va asigura o durata de viata utila foarte lunga fara sa-si piarda caracteristicile tehnice sau de design.

In ceea ce priveste culoarea, exista o paleta extrem de variata, fiind disponibile tonurile calde de crem, bej, galben sau nuante clasice de gri. Exista pardoseli disponibile si in culori indraznete cu un design uni, de tip sare si piper sau marmorat. In concluzie, se pot obtine pardoseli Tarkett cu personalitate, vesele care au rol dublu, atat functional, cat si de design, reusind sa improspateze si invioreze incaperile.

Mai multe detalii despre caracteristicile tehnice si tipurile de covor PVC Tarkett  pe care vi le putem oferi, puteti descoperi accesand link-ul http://www.linoleum-pvc.ro.

Author Image
andrei

Leave a Reply