Iti doresti sa ai amintiri de neuitat de la un eveniment special?

Daca ne gandim la crearea unui eveniment ne gandim la patru factori esentiali: sala, muzica, mancarea si echipa foto-video. Putem observa in jurul nostru faptul ca evenimentele devin din ce in ce mai gandite si mai perfectionate, fapt care ne bucura, deoarece Party Starters pune accent pe tehnologie de ultima ora. Putem observa faptul ca pozele, cat si filmarile evenimentelor daca in anii anteriori erau statistice si monotone, acum se cauta solutii pentru a face poze, cat si filmari parca iesite din studiourile de la Hollywood. Atunci cand vine vorba de aceste aspecte, putem sa spunem ca ne simtim in largul nostru, deoarece satisfacem si cei mai rafinati si meticulosi clienti.

In ultimul timp, dronele sunt la mare cautare, deoarece acestea dau efect filmarii unui eveniment de lungmetraj. Astfel, daca vei apela la acest serviciu, dupa ce filmarile sunt montate de profesionalisti, te vei bucura de o experinta dinamica, in care unghiurile de filmare se schimba de la minut la minut. De asemenea, nu vei mai vedea fotografi ridicati pe scaune stand in pozitii incomode, deoarece dronele usureaza captarea unor imagini cu adevarat senzationale.

Un alt avantaj pe care il ofera acest serviciu, este faptul ca nu ai nevoie de o echipa de filmare ampla, deoarece o drone se poate seta foarte repede, astfel, vei avea filmari din mai multe locuri, la o calitate ireprosabila, iar costurile in comparative cu o echipa intreaga de filmare, este unul mic.

O drona are optiuni multiple, aceasta fiind utilizata in mod special pentru filmare, insa cu ajutorul acesteia se pot realiza si fotografii din aer. Spre exemplu, daca optezi pentru drona la nunta ta, te vei putea bucura de o poza rupta dintr-un basm. Gandeste-te cat de rafinata este o  fotografie, atunci cand stai cu mainile intinse in fata bisericii, iar porumbeii zboara drept spre obiectiv. O fotografie care este adusa la rang de arta am putea spune.

Fiind o tehnologie avansata, dronele pot zbura de la cativa centimetri la cateva sute de metri in aer, acestea orientandu-si directia dupa bunul plac a persoanei pe care o manevreaza. Aceste lucruri tehnice, iti ofera tie siguranta ca vei avea cadre focalizate, care te pun pe tine in centrul atentiei.

Party Starters alaturi de aceasta tehnologie inovatoare pentru evenimentele din viata noastra, ofera o experienta unica, oferindu-ti tie poze, cat si filmari evenimente cu drona la un pret modic. Daca acum cativa ani, sansele de a filma ca in filme, se putea realiza numai din elicopter, astazi acest serviciu este accesibil tuturor. Asa ca, daca-ti doresti un eveniment WOW, cu o filmare HD superba in care fiecare invitat este filmat cu usurinta, in care momentele emotionante sunt filmate din mai multe unghiuri, inchirierea de drone de la Party Starters este alegerea optima pentru tine.

Author Image
andrei

Leave a Reply