La Unilift Serv gasesti sisteme de inspectie video pentru toate nevoile

La Unilift Serv gasesti sisteme de inspectie video pentru toate nevoile

Fara o diagnoza corecta a unei avarii, succesul interventiei poate fi relativ. Cu alte cuvinte, daca nu poti depista unde se afla blocajul, cat de grav este si nu cunosti tipul de depuneri de pe peretii tevilor si conductelor, devine foarte dificil sa stabilesti ce metoda de lucru ar putea sa functioneze. De aceea, fiecare kit se prestator de astfel de servicii profesionale trebuie sa includa si un sistem de inspectie. Cumpara camere video de la Unilift Serv si eficientizeaza-ti munca la maxim, cu costuri minime.

Afla de ce ai nevoie de un sistem de inspectie video inainte de orice altceva

O camera video pe care sa o folosesti inainte de a trece la treaba sau chiar in timpul lucrarii te poate salva de la foarte multe inconveniente. In primul rand, iti permite sa faci o analiza amanuntita la fata locului, tocmai pentru a observa care este natura problemei cu care te confrunti si sa alegi cea mai eficienta metoda, impreuna cu ustensilele potrivite.

De asemenea, fiind conectata in permanenta la un ecran exterior, iti va furniza imagini in timp real. Vei putea controla mai atent in acest mod fiecare element pe care il introduci pe teava, fara sa afectezi alte sisteme din imprejurimi. Poti sa o manipulezi la milimetru datorita sistemului de operare incorporat, oferindu-ti o perspectiva de 360 de grade.

Nu in ultimul rand, vei putea observa anumite detalii de la nivelul tevilor si conductelor afectate, pe care nu ai putea sa le afli in alt mod. Anumite fisuri, urme semnificative de rugina sau manopere interne efectuate gresit sunt probleme care, nerezolvate la timp, se pot agrava considerabil.

Modele si dimensiuni pentru toate categoriile de interventie

Dat fiind faptul ca nu exista un model standard de sistem de canalizare, echipamentele care se utilizeaza trebuie adaptate la tipul si dimensiunile fiecarei variante de pe piata. Din acest motiv, la Unilift vei gasi o varietate de optiuni, de la dimensiuni foarte mici, pana la unele de o statura impresionanta, tocmai pentru a facilita accesul pe gura de scurgere.

Beneficiaza de o oferta personalizata de pret

Stii deja ca la Unilift Serv ai parte de cea mai buna calitate la toata gama de echipamente de interventie. Mai mult decat atat, si costurile sunt foarte accesibile, tocmai pentru a permite tuturor prestatorilor de servicii sa isi insuseasca aceste elemente de maxima necesitate.

Poti de asemenea sa soliciti si o sedinta de consultanta de specialitate gratuita, in cazul in care nu te poti decide care dintre modelele disponibile ar fi cel mai potrivit pentru activitatea ta. Un specialist te va ghida pe tot parcursul de cumparare pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie.

Author Image
andrei

Leave a Reply