Livrare flori Bucuresti – pentru ca fericirea ta conteaza

Esti in cautarea unui buchet de flori cu ajutorul caruia sa iti poti impresina iubita? Atunci trebuie sa stii ca in cadrul magazinului nostru online vei gasi buchetul de flori care o poate impresiona. Floraria de vis ofera livrare de flori in Bucuresti se afla la dispozitia ta si iti poate oferi buchetul de trandafiri cu ajutorul caruia sa iti poti pastra locul in inima femeii din viata ta.

Buchete de trandafiri – ajutorul pentru o dragoste de vis.

Intotdeauna un barbat indragostit isi va face timp pentru femeia din viata lui. Un cadou facut fara niciun motiv este un cadou care ajunge direct la inima. O relatie se pastreaza cu ajutorul micilor gesturi care tin aproape doua persoane si reusesc sa inveseleasca inima oricui.

In cadrul magazinului nostru online vei gasi buchetele de flori de care ai nevoie pentru a-ti face iubita fericita.  Buchetele cu trandafiri disponibile se bucura de un design aparte, acestea avand frumusetea necesara care sa ii poata cuceri inima femei din viata ta. Cu atat mai mult cu cat poti opta pentru un buchet multicolor.

Coloristica florilor a avut dintotdeauna un simbol aparte.

Trandafirii rosii – semnifica iubirea, un sentiment profund si intens dar si preturirea persoanei de langa tine. Acestia transmit cu usurinta mesajul  te iubesc si sunt adesea folositi la cununii si casatorii deoarece se considera ca divinitatea isi va indrepta privirea catre cei doi indragostiti si le va binecuvanta dragostea.

Trandafirii roz – sunt cel mai adesea folositi in arta deoarece se bucura de o frumusete aparte iar culoarea lor este placuta si discrete.Acestia semnifica delicatetea si rafinamentul. Barbatii ofera aceste flori femeilor pe care le admira.

Trandafirii albi –  te duce cu gandul in primul rand la puritate. Acestea semnifica respect si apreciere fata de persoana de langa tine. De cele mai multe ori un buchet de trandafiri albi se ofera persoanei dragi din viata ta pentru a-i arata aprecierea.

Trandafirii galbeni – au o semnificatie complexa, de la gelozie la intelepciune si bucurie. Cu toate astea un buchet de trandafiri galbeni va aduce bucurie in inima persoanei care ii va primi.

Cu un buchet de trandafiri vei reusi sa iti surprinzi femeia din viata ta si sa ii faci ziua mai frumoasa. Acesta sunt cele mai perfecte flori care te vor ajuta sa ii dezvalui femeii de langa tine cat de mult o apreciezi si cat de mult inseamna pentru tine. Este o alegere pe care o vei aprecia si care te va ajuta sa ocupi un loc bine meritat in inima ei.

Trandafirii au aparut acum 35 de milioane de ani iar semnificatia acestora este una neinsemnata.

Legendele spun ca trandafirul a aparut dintr-un suras al lui Cupidon iar spinii acestuia sunt sagetile cu care acest zeu trage in inimile tinerilor facandu-I sa se indragisteasca.

O alta legenda spune ca o privighetoare s-a indragostit de un trandafir alb si l-a imbratisat atat de strans incat spinii acestuia au strapuns-o si asa au aparut trandafirii rosii.

In timp ce romani au organizat o adevarata sarbatoare in cinstea trandafirilor. In mod clar aceste flori sunt iubite si protejate de catre oameni. Pe langa frumusetea care te lasa fara cuvinte acestea au si un parfum imbietor. Aceste flori sunt perfecte in toate sensurile si de aceea atat de multe femei adora sa le primeasca drept cadou.

Author Image
andrei

Leave a Reply