Mi-am facut griji cu privire la banii pe care ii pot obtine pentru afacerea mea

In drumul catre infiintarea propriei afaceri, cu siguranta, orice antreprenor este bombardat de provocari pe care trebuie sa stie cum sa le evite. De cele mai multe ori, problemele sunt de natura financiara, fie birocratia este cea care sta adesea in calea catre succes. Totusi, daca iti doresti sa ai parte de cele mai bune conditii in acest sens, cu siguranta, Omnicredit reprezinta locul ideal catre care sa te orientezi. Aceasta este prima platforma fintech din Romania care isi desfasoara activitatea exclusiv online si poti obtine finantarea de care ai nevoie pentru dezvoltarea oricarei afaceri.

Foarte simplu online

Faptul ca aceasta este o platforma online reprezinta din start un mare plus intrucat totul se poate rezolva din numai cateva click-uri, de la birou sau din confortul propriei locuinte. Pe aceasta cale nu sunt necesare drumuri pana la institutii financiare si nici nu pierzi timpul, motiv pentru care merita sa gasesti solutii de finantare prin Omnicredit.

Rezolvi totul imediat

In acelasi timp, ajungi sa iti faci cont in numai 30 de secunde cu un minim de date de identificare, iar prin plasarea cerereii tale nu incarci decat cateva documente necesare in functie de tipul de finantare de care esti interesat. Mai apoi, cererea se analizeaza in cel mult o ora, iar de la aprobare in mai putin de 8 ore vei primi suma solicitata direct in contul tau.

Foloseste calculatoarele disponibile

De asemenea, pe platforma te asteapta cele mai bune conditii si toate informatiile de care poti avea nevoie. Asadar, aici putem aminti si de calculatoarele care se dovedesc a fi foarte utile, dar si usor de folosit. De exemplu, pentru factoring alegi valoarea facturilor tale si daca scadentei acestora, urmand ca instant sa afli suma pe care o vei primi. La fel este si cazul pentru microcredite pentru persoane juridice, care aleg suma de care sunt interesati si durata necesara pentru rambursarea acesteia si vor sti din start care este valoarea ratei lunare si suma totala de platit.

Mai multe optiuni de finantare

La Omnicredit vei gasi mai multe solutii pentru finantare, asa ca poti sa optezi pentru un microcredit, pentru factoring sau scontare. Bineinteles, fiecare dintre aceste optiuni se dovedesc a fi ideale in anumite contexte si merita sa profiti de pe urma conditiilor avantajoase puse la dispozitie de catre cei de la Omnicredit.

Pentru orice idee de afaceri

Nu conteaza ce idee de afaceri iti doresti sa pui in practica pentru ca intotdeauna ai nevoie de capital, iar finantarea nu este atat de usor de obtinut, in special in cazul micilor intreprinzatori. Totusi, aceste solutii de finantare prin Omnicredit te pot ajuta sa iti pui ideile in aplicare si sa iti vezi visul cu ochii.

Cele mai bune conditii

Omnicredit propune conditii grozave de pe urma carora merita sa profiti si aici vei fi intampinat intotdeauna de mult profesionalism. Ai parte de consiliere, iar specialistii Omnicredit care au o experienta de peste 15 ani in domeniu, cu siguranta, te vor ajuta sa iei cele mai inspirate decizii. Totodata, orice antreprenor are nevoie de educatie financiara, caz in care, din noi, ai nimerit unde trebuie aici.

Nu ai parte de surprize neplacute

Cu siguranta, ultima dorinta a unui tanar antreprenor care opteaza pentru un microcredit este aceea de a se trezi cu taxe si comisioane suplimentare, de existenta carora nu stia, iar acest lucru poate fi comun in cazul multor institutii financiare, dar nu si la Omnicredit. Aici stii de la bun inceput cat ai de platit si pentru ce, astfel ca te bucuri de transparenta totala.

Author Image
andrei

Leave a Reply