Nu a fost complicat sa imi repar telefonul

Atunci cand tocmai ti-ai cumparat telefonul pe care l-ai asteptat mult, cu siguranta, ultima ta dorinta este ca acesta sa se confrunte cu vreo problema. Din acest motiv sunt multi cei care opteaza pentru huse de protectie, folii de sticla si fel si fel de produse menite sa protejeze telefonul. In schimb, chiar si asa, un mic accident poate avea urmari grave, astfel ca e bine de stiut care sunt optiunile in astfel de cazuri.

Esti pe maini bune

Daca ai nevoie de reparatii display iPhone 8 la PrestigeGSM esti pe maini bune intrucat specialistii de aici au o experienta foarte bogata in domeniu si stiu cum sa se adapteze la fiecare caz in parte. Oricum procedura in sine nu este una complicata, motiv pentru care totul se va remedia in cel mai scurt timp. Nu are niciun rost pentru care sa stai cu telefonul deteriorat si sa nu te bucuri de cea mai placuta experienta pentru care oricum a fost conceput.

Pentru diferite modele de telefoane

Serviciile celor de la PrestigeGSM nu se rezuma numai la iPhone 8, ci si la modelele cele mai noi, dar si la altele lansate in urma cu cativa ani. Cu alte cuvinte, nu conteaza ce tip de telefon folosesti, daca ai vreo problema cu acesta, stii ca aici o vei rezolva simplu si rapid, fara nicio bataie de cap.

In cel mai scurt timp

De asemenea, pentru inlocuirea ecranului defect al telefonului tau sunt de ajuns numai 20 de minute, asa ca stii ca nu vei sta cu gadgetul blocat fara sa il poti folosi si nu trebuie sa iti dai peste cap programul din asemenea motive.

Preturile sunt bune

Nici motive financiare nu ai motive pentru care sa nu repari telefonul in cel mai scurt timp. Costa numai 350 de lei schimbarea display-ului cu unul OEM care este de cea mai buna calitate, insa daca totusi iti doresti neaparat unul original Apple vei plati 550 de lei. Ambele variante sunt foarte accesibile si cu siguranta iti va fi greu sa gasesti o oferta mai buna in alta parte.

Poti face programare

In plus, la PrestigeGSM ai posibilitatea de a profita la maxim de timpul pe care il ai la dispozitie, iar pentru a-l eficientiza poti sa faci programare. E simplu si rezolvi totul direct de pe site, unde alegi data si ora la care vrei sa mergi pentru reparatii display iPhone 8.

Beneficiezi de garantie

Nu in ultimul rand, aici ai siguranta ca totul e bine lucrat si ai parte de garantie. Cu alte cuvinte, cu toate ca problemele viitoare au loc doar in cazuri extrem de rare ai garantia ca totul se va rezolva imediat.

Author Image
andrei

Leave a Reply