Nu credeam ca e asa greu sa ma ocup de o inmormantare

Pentru ca este important in meseria pe care o avem sa intelegem durerea, tristetea si suferinta pe care le simte familia decedatului, Casa funerara Luca va actiona oferind fiecarui client compasiune, respect si seriozitate. Firma de servicii funerare este alaturi de fiecare client care apeleaza astfel incat ultimul omagiu oferit decedatului si drumul sau catre eternitate sa fie decent si presarat cu toata stima, recunoastinta si respectul cuvenit.

In momentul in care veti avea nevoie de o casa funerara in sectorul 5 din Bucuresti veti putea opta cu toata increderea pentru Casa funerara Luca.

De fapt, funerariile sunt comemorarea vietii care s-a sfarsit. In astfel de momente triste, cand familia este coplesita, apare nevoia unei firme de servicii funerare care sa preia responsabilitatea organizarii. Pentru a scapa de stresul implicat in organizarea funerariilor se recomanda ajutorul unei firme de pompe funebre specializate care sa se ocupe de tot procesul de incinerare sau inhumare. Experienta firmei funerare, face ca aceasta sa ofere cele mai complete servicii funerare din Bucuresti, judetul Ilfov sau orice alta localitate din Romania. Pachetele au fost create special pentru clienti astfel incat sa fie cat mai complete, de la cele care includ strictul necesar al unei inmormantari decente si pana la pachete foarte complexe de servicii funerare. Casa funerara Luca este o firma de servicii funerare cu servicii complete.

Constatarea decesului si eliberarea actului constatator de deces de la medic, imbalsamarea, toaletarea, manipularea sicriului si obtinerea actelor necesare pentru inhumare si a avizului de inhumare vor ramane toate in responsabilitatea firmei alaturi de depunerea sicriului la capela si transportul acestuia la cimitir.

Calitatea serviciilor noastre, devotamentul, promptitudinea si demnitatea cu care se realizeaza sarcinile sunt atuurile firmei. Aceasta acorda o atentie deosebita fiecarei persoane inca din momentul in care aceasta ne contacteaza. La Casa funerara Luca veti putea gasi tot suportul de care aveti nevoie alaturi de consiliere completa si competenta pentru ca impreuna sa putem gasi solutii suficiente si conforme cu cerinte foarte exigente.

Deviza noastra sunt profesionalismul, demnitatea si promptitudinea. In conformitate cu dorintele fiecarui client putem sa ne ocupam de toate detaliile de la cele mai mici si pana la tot protocolul.

Firma intocmeste toate documentele care sunt necesare, pregateste decedatul si sicriul, asigura transport funerar si se ocupa de organizarea evenimentului funerar. De asemenea, va sta la dispozitie si cu aranjamente florale specifice pentru ca nici un stres sa nu tulbure momentul de tristete prin care trece familia decedatului.

Se ofera cele mai bune produse pentru inmormantari cum ar fi aranjamentele florale, sicrie de cea mai buna calitate din materiale variate, lumanari, batiste si prosoape precum si transportul decedatului utilizand masini proprii special dedicate acestui serviciu conform reglementarilor existente.

Suntem alaturi de dumneavoastra oricand veti avea nevoie de sustinere din partea profesionistilor in domeniul serviciilor funerare.

Author Image
andrei

Leave a Reply