Nu mai plati atat de mult pentru a folosi masina

Care sunt avantajele utilizarii unei instalatii gpl, aceasta este cea mai frecventa intrebare atunci cand ne gandim la montarea uneia pe masina personala.

Unul dintre avantajele acestei instalatii o reprezinta economia, pe care o facem atat datorita faptului ca GPL este un combustibil care se obtine la un cost relativ scazut, cat si datorita faptului ca este un carburant de viitor, fiind ecologic. Un alt avantaj este ca pretul final la statiile de alimentare este fara accize si alte taxe suplimentare fiind aproximativ la jumatatea pretului benzinei.

Un alt beneficiu al instalatiei gpl este ca aceasta presupune siguranta, contrar prejudecatilor si perceptiilor multor persoane. Asadar, instalatia de alimentare cu GPL este mult mai sigura decat cea de benzina, deoarece componentele sunt supuse unor severe verificari fiind omologate international. In cazul in care, in mod accidental, se rupe o conducta de gaz, aceasta sesizeaza debitul crescut de gaz si opreste automat alimentarea.

GPL-ul este un carburant eco, fiind fara sulf, benzen, plumb sau alte substante cancerigene, se amesteca foarte bine cu aerul si astfel se realizeaza un amestec carburant mai omogen si o ardere imbunatatita fara depuneri de calamina si hidrocarburi. Combustibilul este fiabil, astfel ca protejeaza motorul mai mult decat benzina. Datorita arderii curate si controlate pe GPL se mareste durata de viata a motorului dumneavoastra aducand implicit intervale extinse de intretinere.

In cazul in care te-am convins de avantajele unei instalatii gpl te asteptam la AGR AutoGas Group care detine un numar de 17 licente si certificate de conformitate pentru instalatiile auto de gaz importate. Firma monteaza instalatii GPL auto pentru toate tipurile de autoturisme, incluzand aici si autoturismele de ultima generatie echipate cu motoare avand nivel de emisii poluante Euro4 si Euro5.

Avand un numar mare de sisteme montate, cat si cel mai inalt nivel calitativ al serviciilor si produselor oferite este singurul dezvoltator de tehnologii de montaj pentru diferite tipuri de autovehicule, fiind in acelasi timp leader pe piata instalatiilor auto de gaz complete.

Printre avantajele montarii unei instalatii gpl cu AGR AutoGas Group se numara faptul ca firma este importator direct a instalatiilor auto de gaz Tomasetto, Stag si Prins, este cel mai mare si mai bine utilat centru de conversie in domeniul instalatiilor auto de gaz, personalul este instruit la firmele producatoare de instalatii GPL din Italia, Polonia, Olanda, avand o bogata experienta in ceea ce priveste instalatiile montate in service, cat si a problemelor aparute la service-urile care fac parte din reteaua de distributie. Pana in prezent, in cadrul firmei au fost montate 17.000 de instalatii si alte cateva sute au fost comercializate prin reteaua de parteneri.

Un ultim avantaj pe care firma il ofera este faptul ca plata pentru efectuarea instalarii se poate face online sau in rate fara dobanda.

Author Image
andrei

Leave a Reply