Nu platesti mult pentru o astfel de asigurare

Cu totii ne dorim sa avem o viata linistita, iar ca acest lucru sa fie posibil trebuie sa ne ocupam de lucrurile care conteaza cu adevarat si sa nu ne preocupam cum putem rezolva anumite evenimente neprevazute. Ca sa te bucuri de cele mai frumoase momente chiar la tine in casa, iti recomandam sa iti inchei o asigurare pentru case la pret redus, care iti va oferi tot confortul financiar de care ai nevoie.

In momentul de fata, in Romania fiecare proprietar ar trebui sa incheie o asigurare obligatorie impotriva dezastrelor naturale pentru casa sa, mai ales in conditiile in care suntem o tara cu risc seismic.

Mai mult decat atat, pentru ca atat confortul casei este important pentru tine, cat si confortul financiar, exista posibilitatea incheierii unei asigurari pentru case la pret redus prin intermediul firmei FlyInsurance. Riscurile acoperite de polia PAD prin asigurarea obligatorie a locuintei sunt inundatiile, alunecarile de teren, cutremurele.

Daca iti doresti cu adevarat sa fi protejat, recomandarea unui broker de asigurari este sa te indrepti si catre o polita facultativa.

Polita facultativa acopera riscurile suplimentare precum incendiu, trasnet, explozie, caderea sau prabusirea unui aparat de zbor, a partilor sale sau a incarcaturii acestuia, precum si a altor corpuri, grindina, ploaie torentiala, furtuna, uragan, tornada, vijelie, caderea accidentala de de corpuri pe cladire, daune provocate de animale, greutatea stratului de zapada sau gheata, avalanse de zapada, greve, revolte, tulburari civile, vandalism, coliziune cu autovehicule, boom sonic, spargerea sau craparea geamurilor, furtul prin efractie sau prin acte de talharie a elementelor cladirii sau a bunurilor gospodaresti, asigurarea bunurilor de valoare.

Pentru a-ti gasi cea mai potrivita forma de asigurare pentru nevoile tale tot ce trebuie sa faci este sa alegi din toate aceste riscuri enumerate mai sus. Pentru ca ne gandim la timpul tau si stim ca acesta este pretios, nu vei mai pierde timp, deoarece documentele de asigurare se emit exclusiv electronic.

FlyInsurance a stabilit colaborari cu cei mai puternici asiguratori, astfel incat, daca va fi cazul de despagubire, plata se va face prompt, cu alte cuvinte, oricand ai nevoie, banii sunt la dispozitia ta.

In situatia in care va fi nevoie de consultanta, FlyInsurance prin echipa sa de consultantii va poate oferi cele mai benefice variante de protectie care sa fie adaptate riscurilor la care putem fi expusi. Ceea ce conteaza pentru FlyInsurance este increderea pe care o acorzi echipei de consultant, cat si siguranta ta.

In concluzie, este foarte simplu sa te protejezi daca iti alegi un partener de incredere si tot ce ramane de facut este sa te informezi si sa alegi cea mai buna varianta pentru tine.


Author Image
andrei

Leave a Reply