Nu stiu unde se pot depozita celulele stem

Tratamentele cu celule stem nu mai reprezinta o raritate in ziua de azi, inclusiv in Romania si se asteapta ca acestea sa le inlocuiasca treptat pe cele traditionale. Beneficiile aduse sunt nenumarate, iar la Stemsure le vom descoperi pe cele mai importante. Aceasta este o banca unde pot fi depozitate celulele stem in cele mai bune conditii si unde cei interesati au acces la niste pachete foarte accesibile.

Partea financiara

Cu siguranta partea financiara joaca un rol important in toate cazurile si oricine este interesat sa obtina cele mai mici preturi pentru orice produs sau serviciu. In schimb, odata ce alegeti banca Stemsure puteti descoperi faptul ca aici nu este nevoie de bugete foarte mari si sunt propuse patru pachete din care cei interesati pot alege. Cel mai ieftin este cel la 1.299 de euro, la care se adauga o taxa anuala de 85 de euro pentru stocare, insa cei care isi doresc ceva mai bun se pot orienta catre urmatorul pachet pentru care se va achita numai 100 de euro in plus, alaturi de o taxa de 99 de euro pe an. Pachetul Perfect poate fi ales pentru 1.699 de euro si o taxa de 121 de euro pe an, pe cand pentru cele mai bune conditii se poate alege pachetul Perfect+ pentru 2.390 de euro, fara sa mai fie implicate alte taxe pentru depozitare.

Prelevare rapida

In primul rand, pentru prelevare nu este nevoie de proceduri complicate, insa totul difera in functie de sursa aleasa pentru recoltare, iar una dintre cele mai bogate si recomandate optiuni este sangele cordonului ombilical, insa procedura se pune in practica dupa nastere.

Depozitare corespunzatoare

In al doilea rand, este important ca celulele stem sa fie depozitate in cele mai bune conditii, asa ca alegeti banca Stemsure intrucat aici veti avea parte de tot profesionalismul. In timp nu se pierd proprietatile, asa ca tratamentele pot fi puse in practica chiar si cateva decenii mai tarziu, astfel ca nu exista nicio graba.

Tratarea mai multor afectiuni

De asemenea, exista mai multe afectiuni complicate ce se pot trata cu ajutorul celulelor stem, iar aici putem aminti de aminti de diferite forme de cancer, diabet, leucemie si nu numai, lista actuala fiind de circa 80 de boli, dar se asteapta ca pe viitor aceasta sa fie completata cu multe altele.

Compatibilitatea este ridicata

In plus, celulele stem pot fi folosite in cazul rudelor de sange intrucat nu se pune problema compatibilitatii, pe cand in cazul altor persoane valorile raman ridicate, motiv pentru care aceasta reprezinta o solutie care merita luata in calcul in toate cazurile. Asadar, alegeti banca Stemsure si asigurati sanatatea tuturor persoanelor dragi din viata voastra, fara proceduri complicate sau costuri ridicate.

Author Image
andrei

Leave a Reply