Nu te poti hotari intre elegant sau sport? Alege casual

Nu te poti hotari intre elegant sau sport? Alege casual

Pentru barbati poate fi foarte dificil sa gaseasca perechea de pantofi ideala. Spre deosebire de femei, acestia prefera sa aiba o optiune care sa poata fi utilizata in mai multe contexte, decat modele nenumarate potrivite pentru ocazii specifice. Asadar, alegerea trebuie sa vizeze mai multe criterii. Sa fie suficient de eleganti pentru a putea fi purtati in cadrul unor situatii formale, dar versatili in asa fel incat sa se potriveasca tinutelor de zi cu zi. De asemenea, nici confortul nu trebuie neglijat, dat fiind faptul ca poate influenta decisiv starea de spirit a posesorului. In acest sens, pantofii pentru barbati casual de la GiAnni reprezinta alegerea ideala.

Aspect versatil

Casual reprezinta un concept stilistic care se afla la granita dintre doua stiluri de mult consacrate: elegant si sport. Astfel perechile de pantofi casual pentru barbati devin potriviti in orice situatie, nefiind incadrati intr-un context vestimentar strict. Aspectul lor poate fi definit prin versatilitate ridicata, putand fi integrati la orice tip de tinuta. Ii puteti asociati cu succes la costume elegante, cat si la tinute de zi cu zi compuse dintr-un simplu tricou si jeansi.

18.31008

Acest lucru reprezinta un avantaj considerabil pentru barbatii care au o viata aglomerata si nu au timpul necesar pentru a gandi in detaliu tinute, insa isi doresc sa contureze o imagine placuta si armonioasa.

Confort ridicat

Pantofii barbatesti casual de la GiAnni se bucura in principal de faptul ca reusesc sa furnizeze, sub o forma mult mai aspectuoasa, confortul asigurat de pantofii sport. Cu alte cuvinte, sunt configurati dupa acelasi principiu de productie, diferentele sesizandu-se doar in ceea ce priveste latura estetica. Astfel, cine alege sa ii poarte se va bucura de libertate mare de miscare, in acelasi timp in care configureaza si o imagine placuta.

Imbina minutios calitatea bulgareasca cu eleganta italiana

Desi brandul GiAnni s-a nascut pe plaiuri bulgaresti, produsele se bucura de influente din doua culturi. Mai exact, fiecare model este gandit si schitat de designeri italieni de renume care isi pun amprenta decisiv asupra aspectului fiecarei perechi casual de pantofi. Mai de parte, ideea este transmisa fabricilor din Bulgaria, unde se folosesc cele mai moderne tehnici si tehnologii de productie. Asadar, variantele finale vor reflecta maiestri creativa si practica ale ambelor origini.

Diversitate cromatica

Desi in majoritatea cazurilor suntem tentati sa optam pentru negru sau maro cand vine vorba de pantofi smart casual pentru barbati, acest lucru nu ar trebui sa reprezinte o regula generala. Exista foarte multe situatii in care culoarea incaltamintei ar putea scoate din anonimat chiar si cea mai banala tinuta. De aceea, nu trebuie sa va feriti de pantofi casual in nuante de rosu, albastru, verde sau camel. Fiecare dintre acestea pot fi asortate cu usurinta la majoritatea tinutelor barbatesti, oferind in acelasi timp un farmec aparte.

Author Image
andrei

Leave a Reply