O inmormantare se poate organiza in orice zona din capitala

In cele mai dificile momente, cu totii avem nevoie de un mic ajutor, in special atunci cand ne confruntam cu moartea unei persoane apropiate. Asadar, mai bine ne orientam direct catre ajutorul celor mai buni si alegem servicii funerare 13 Septembrie sau oricare alta zona din capitala. Pe aceasta cale va fi mult mai usor sa gestionam situatia si avem ocazia de a ne concentra pe detaliile care conteaza cu adevarat. Casa Funerara Luca propune cele mai bune servicii in acest sens, astfel ca merita sa descoperi toate detaliile.

E bine de stiut ca atunci cand te lasi pe mana specialistilor ajungi si sa faci mari economii de timp, ceea ce presupune ca vei avea tot timpul necesar pentru a te ocupa de alte detalii importante. De asemenea, vei putea sa gestionezi mai usor situatia si sa te impaci cu gandul pentru ca, bineinteles, nu este deloc sa ai de-a face cu moartea unei persoane apropiate.

Apeleaza la Casa Funerara Luca si alege pachetul care crezi ca ti se potriveste cel mai bine si chiar si cel mai accesibil din punct de vedere financiar este complet. Pretul este de numai 1000 de lei si foarte important este faptul ca aceasta suma este restituita complet din ajutorul de inmormantare si, cu alte cuvinte, nu vei plati nimic. De altfel, nu iti va lipsi nimic, pentru ca aici putem aminti de tot ce este nevoie, incepand de la doua platouri de coliva, sticla de vin si sticla de ulei, 3 prescuri, 6 pachete complete, accesorii precum prosoape si batiste. Mai departe, avem acces la sicriul complet echipat, cu tot cu lenjerie, crucea de lemn inscriptionata, setul de orare, cel mic si cel mare, tot ce e nevoie cu privire la toaletarea decedatului, preluarea, asezarea in sicriu, transportul funerar etc.

Bineinteles, nu trebuie omis nici faptul ca se ofera acces la doctorul care sa constate decesul si care sa se ocupe de imbalsamare si, mai mult, acesta va emite si certificatele necesare in acest sens. In schimb, daca nu esti multumit de acest pachet, ai la dispozitie si altele catre care te vei putea orienta, iar aici putem aminti de cel la 2200 de lei, fie de cel la aproape 4000 de lei. Ambele au avantajul ca pot fi achitate cu talonul de pensie si ca diferenta va fi restituita familiei. Totodata, pachetul cel mai complet, dar si cel mai costisitor este cel la 8000 de lei, suma totala din care 3000 de lei este restituita familiei. Asadar, daca esti interesat de servicii funerare 13 Septembrie atunci Casa Funerara Luca este exact locul potrivit catre care sa te orientezi.

Author Image
andrei

Leave a Reply