Obtii mereu pardoseli impecabile cu masinile profesionale de la Uniclean

Obtii mereu pardoseli impecabile cu masinile profesionale de la Uniclean

Spatiile de lucru, indiferent de industria de activitate au o predispozitie ridicata la a se murdari constant, chiar daca se impune curatenia stricta. In acest sens, este nevoie de un personal care sa se ocupe de efectuarea si mentenanta ei la cel mai inalt nivel. O masina de curartat pardoseli va genera intotdeauna rezultate mult mai bune decat utilizarea tehnicilor manuale. Nu doar ca eficientizeaza intreg procesul, ci elimina demonstrat mult mai multa murdarie de la o simpla utilizare. Deci, efectul de curatenie va fi cu mult mai vizibil si se va pastra pentru mai mult timp.

Indeplinesc mai multe functii

Masinile de curatat pardoseli pot fi utilizate in diverse scopuri. Curata, aspira si chiar lustruiesc suprafete, ceea ce inseamna ca nu vei avea nevoie de un dispozitiv specific pentru fiecare dintre acestea. Economisesti timp, efort, dar si bani optand pentru aceasta varianta.

karcher masina de frecat aspirat

Rezultatele obtinute indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate

Faptul ca poti efectua toate etapele necesare in procesul de curatenie cu o singura masina de curatare pardoseli este un avantaj considerabil. Curata suprafete de mari dimensiuni, indeparteaza chiar si cele mai dure urme de murdarie, elimina praful si lasa in urma podele stralucitoare si dezinfectate. Sunt prevazute cu capete interschimbabile intre care sa alternezi in functie de zona vizata. Vei putea patrunde chiar si in cele mai greu accesibile zone, deci nu vei rata niciun centimetru de mizerie. Sunt ideale pentru fabrici, zone industriale, supermarket-uri, cladiri de birouri sau institutii publice, aeroporturi si oricare alt spatiu pentru care curatarea manuala nu reprezinta o solutie.

Masinile de curatat pardoseli sunt usor de folosit

Nu este nevoie sa ai vaste cunostinte in domeniu pentru a putea manevra eficient acest echipament. Dispune de un sistem de control simplu si usor de accesat care te ajuta sa te deplasezi organizat si sa nu ratezi nicio portiune din podeaua vizata. Aceasta se opereaza chiar de la bord, unde sunt dispuse simplist butoanele principale de comanda.

Cu Uniclean iti gestionezi mai bine bugetul

Costurile nu ar trebui sa reprezinte un impediment in achizitionarea echipamentelor profesionale, ci un factor motivator. Implementarea tehnologiei in procesele de curatenie vor duce la eficientizarea muncii, la rezultate mult mai bune si implicit la cresterea profitului. Tocmai din acest considerent, Uniclean abordeaza o metoda inedita de stabilire a costurilor finale. Clientul plaseaza comanda furnizand detalii despre scopul achizitiei, nevoie specifice si cerinte suplimentare. In functie de aceste detalii, o echipa va analiza variantele de masini pentru pardoseli disponibile si iti vor face o lista cu cele mai potrivite recomandari pentru situatia in cauza. Astfel, pentru o masina de curatat pardoseli pretul va fi unul foarte avantajos si va reflecta cu exactitate functiile pe care ti le va oferi.

Author Image
andrei

Leave a Reply