Obtine asigurarea obligatorie de locuinta de la TCV

Una dintre cele mai importante masuri de siguranta pe care un om o poate lua in raport cu propria casa este adoptarea unui tip de asigurare de locuinta obligatorie. Pe langa faptul ca este impusa prin lege, aceasta poate oferi multe beneficii asigurari de in cazul in care vremea capricioasa, dezastrele naturale sau alti factori externi produc daune considerabile. Astfel ca, in plan financiar, desi necesita alocarea anumitor sume anual, cu ajutorul ei veti acoperi toate costurile pentru reparatii in cazul nefericit in care casa va fi afectata de una dintre situatiile prevazute in contract.

Ce presupune asigurarea pentru locuinta obligatorie?

Ca orice alt tip, si asigurarea PAD functioneaza dupa acelasi principiu. In urma unui contract incheiat cu un broker avizat, va angajati sa cotizati o suma modica anual, in vederea obtinerii de ajutor financiar in anumite situatii neprevazute care pot produce daune semnificative. Astfel ca, in caz de inundatii, cutremure sau alunecari de teren, veti primi despagubirile aferente restaurarii bunurilor afectate. Nu veti fi nevoit asadar sa acordati sume suplimentare in acest sens, casa de asigurari fiind cea care va acoperi toate costurile.

Cu toate ca multe persoane tind sa o catalogheze ca fiind facultativa, cum este asigurarea auto CASCO, de exemplu, aceasta este obligatorie din punct de vedere legal si, pe langa riscurile la care va expuneti locuinta, veti putea fi sanctionati pentru lipsa ei.

Obtine asigurarea pentru casa de la TCV in doar cativa pasi

Ne-am dezvoltat pe toate planurile si, pe langa metoda clasica, in format fizic, de a intra in posesia ei, am introdus si posibilitatea de a solicita si semna o asigurare locuinta online. Astfel ca, doar cu cateva click-uri puteti deveni asigurat cu drepturi depline.

Nu trebuie decat sa completati datele solicitate si sa trimiteti cererea. Ulterior, noi o vom procesa si vom contura o oferta personalizata in functie de detaliile furnizate. Dupa ce o primiti pe email, trebuie sa verificati cu atentie toate clauzele pentru a decide daca vi se potriveste in totalitate sau necesita modificari. In cazul in care totul este in regula, semnam contractul de ambele parti si putem incepe colaborarea pentru o perioada standard de 12 luni, cu posibilitate de prelungire.

Cat plateste un asigurat pentru acest tip de acoperire?

Preturile difera de la o persoana la alta, in functie de particularitatile imobilului ce se doreste a fi asigurat. Astfel ca propunem oferte personalizate pentru fiecare asigurare locuinta, in asa fel incat sa rezulte o polita avantajoasa pentru persoana in cauza. Punctul comun in toate situatiile este ca suma anuala ce trebuie alocata in acest sens, este cu mult mai mica decat costurile aferente reparatiilor in cazul unei catastrofe. In plus, pentru a avea garantia ca luati cea mai buna decizie in raport cu nevoile dumneavoastra, puteti apela la serviciul nostru gratuit de consultanta online.

Author Image
andrei

Leave a Reply