Orice medic are nevoie de manusi

Din categoria de consumabile medicale fac parte manusile din latex. Acestea sunt folosite in aproape toate consultatiile medicale. Orice medic si orice asistent foloseste in fiecare zi, manusi din latex pentru examinarea fiecarui pacient. Cu ajutorul acestora eliminam riscul de a purta virusurile si bacteriile de la un pacient la altul. Sunt practice si comode astfel ca sunt usor de purtat si au costuri minime astfel ca vom avea rezultate optime. In cazul in care ne desfasuram activitatea intr-un spital vom avea de-a face cu foarte multi pacienti, astfel ca riscul de a lua contact cu diversi virusi este foarte mare. Dezinfectarea mainilor cu substante agresive pielii, in mod repetat este imposibil pentru un numar foarte mare de pacienti. Pe langa afectarea pielii medicului sau asistentului se va pierde timp si resurse, iar pacientii pot contacta alergii. Asadar, alege manusi pentru examinari medicale din latex la pret accesibil de la medaz, fiind alegerea perfecta intr-un astfel de mediu. Si pentru ca suntem atenti la nevoile tale ne dorim sa sprijinim actul medical cu produse si consumabile medicale de o calitate exceptionala. Toate solicitarile dumneavoastra vor primi raspuns cu promptitudine si eficienta si se ofera cele mai bune solutii pentru reusita in activitatea desfasurata.

Manusile din latex sunt cele mai des utilizate protectii medicale, iar in cazul in care o persoana sufera de alergii la latex, exista manusi de vinil sau nitril. Cu toate acestea, alegerea clasica a fost si va ramane intotdeauna manusile de latex pentru ca ele confera cea mai buna precize mainilor.

Datorita utilizarii lor, manusile din latex nu sunt doar consumabile medicale, astfel ca ele sunt folosite atat in saloanele de infrumusetare, datorita faptului ca protejeaza coafeza de substantele usor agresive cu care vopseste parul. Manusile sunt folosite in industria auto pentru ca protejeaza muncitorii de agenti externi, in industria alimentara pentru ca ele confera protectie fiind foarte importanta in cazul tuturor consumatorilor datorita faptului ca mainile sunt purtatoare de multe bacterii si pericole pentru sanatatea oamenilor.

Manusile din latex sunt foarte avantajoase pentru ca vin ambalate in pachete de 100 de bucati, dar si de cate doua pentru persoanele care nu au nevoie de o schimbare deasa sau le folosesc intr-un caz izolat, cum ar fi curatenia intregii locuinte cu substante dezinfectante.

Pe www.medaz.ro se regasesc oferte atat pentru manusi nepudrate, cat si pentru cele pudrate, depinzand doar de destinatia achizitionarii si de preferintele dumneavoastra. Oricand veti avea nevoie puteti adauga in cos cantitatea de manusi de latex pe care o doriti din gama de consumabile medicale online, la preturi avantajoase si cu transport rapid catre dumneavoastra.

Author Image
andrei

Leave a Reply