Paradontoza – boala care te supara

Haide sa vorbim putin de paradontoza. Acesta boala a ajuns sa faca tot mai multe victime. Marea majoritate sunt persoane care au o ingiena bucala deficitara.

Daca si tu ai o astfel de problema atunci este cazul sa faci tot ce iti sta in putinta pentru a avea parte de o sanatate cat mai buna.

Pe langa faptul ca aceasta boala iti ofera un aspect neplacut al gingiilor aceasta iti ofera si o stare neplacuta si miros. Este cazul sa iei masuri, nu poti sta asa. Fa tot ce iti sta in putinta sa fi in cea mai buna stare de sanatatea.

In acest articol iti voi comunica care sunt cele mai bune tratamente pentru paradontoza.

Un tratament care va da instant rezultate este folosirea substantelor antibiotice, apa de gura antibacteriana sau anumite geluri care contin antibiotice sunt de-a dreptul minunate. Cu siguranta vor da rezultate in cea mai scurta perioada de timp.

Detartrajul este singurul proces prin care poti elimina tartrul si bacteriile de la suprafata dintilor si de sub gingie. Acesta poate fi realizat cu ajutorul unui instrument stomatologic dar si cu un dispozitiv cu ultra sunete.

Air- flow este metoda prin care iti poti curata dintii cu ajutorul unei combinatii de apa , aer si particule fine de pudra. Jetul de apa , aer si pudra finiseaza suprafetele dentare si indeparteaza placa bacteriana. Acesta patrunde pana la o adancime de 5 mm.

T-Scan este defapt reglarea computerizata a ocluziei.

Plasmodent este o medota de tratament care stimuleaza refacerea tesutului paradontal si stopeaza sangerarile gingivale.

Intr-o mare masura paradontoza poate fi prevenita, asta doar daca tu stii ce trebuie sa faci pentru a avea parte de cea mai buna igiena dentara.   Periajul zilnic, folosirea atei dentare dar si anumite proceduri facute periodic te pot feri de paradontoza.

Daca totusi deja ai aceasta probela atunci trebuie sa ai parte de un tratament complex care sa incetineasca boala si care sa te ajute sa te vindeci. Trebuie sa faci tot ce iti sta in putinta pentru a avea parte de o dantura perfecta si de un zambet pe masura.

Alege cele mai bune tratamente care sa iti poata oferi rezultatele pe care le doresti. Paradontoza este o boala destul de grea iar asta te va face sa ai mult de furca pana te vei putea vindeca. Vei realiza in sfarsit cat de importanta este sanatatea si ca trebuie sa facit tot ce este necesar sa ramai sanatos.

Alege un tratament pentru paradontoza care sa se potriveasca problemelor tale. Trebuie sa mergi la medicul dentist, doar acesta este cel mai in masura sa iti recomande un tratament care sa te poata ajuta sa treci cu brio peste aceasta boala.

Apeleaza al serviciile unui medic si urmeaza tratamentul recomandat de acesta si nu vei regreta. Vei vedea cat de mult conteaza sa urmezi un tratament care sa ti se potriveasca perfect. Rezultatele nu vor intarzia sa apara si vei fi incredibil de multumit de rezultatele oferite.

Author Image
andrei

Leave a Reply