Pentru o inmormantare e nevoie de o organizare riguroasa

Casa Funerara Luca pune la dispozitia clientilor sai servicii funerare de cea mai buna calitate datorita experiente vaste in domeniu si cu ajutorul echipei de profesionisti si consiglieri gata sa tea jute in orice moment prin informatiile complete puse la dispozitie pentru realizarea unei inmormantari organizate in cel mai mic detaliu.Serviciile oferite pot fi acoperite in Bucuresti si judetul Ilfov sau in orice alta localitate din Romania. Firma raspunde la toate solicitarile clientilor indiferent de sectorul in care decedatul se afla in Bucuresti, fie sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6. Casa Funerara Luca va sta la dispozitie 24/7, indiferent la ce ori din zi sau din noapte veti avea nevoie.

Casa Funerara Luca ofera cu promptitudine, seriozitate si rapiditate toate produsele necesare unei inmormantari.Daca doresti sa afli mai multe informatii despre Casa Funerara Luca citeste despre serviciile noastre aici. Printre acestea se enumara constatarea decesului, intocmirea actelor de deces, obtinerea lor rapida, imbalsamarea si toaletarea, cosmetizarea persoanelor decedate, cat si manipularea sau transportul in cele mai sigure conditii sau incinerarea conform normelor in vigoare.

Firma pune la dispozitia clientilor posibilitatea de a cumpara sicrie din materiale de calitate superioara, urne sau aranjamente florale ce sunt realizate de experti cu o bogata experienta in domeniul lor de activitate.

In cazul in care vei avea nevoie poti opta pentru unul din pachetele personalizate, care include servicii complete pentru inmormantare, organizarea pomenilor sau aducerea celor necesare in timpul slujbelor.Un alt serviciu ce poate fi inclus in aceste pachete poate fi transportul intern si international al persoanelor decedate care se realizeaza in cele mai sigure, rapide si eficiente conditii.Daca este nevoie de transportul unei persoane decedate sau de transport funerar international, firma se ocupa de toate pregatirile necesare transportului, astfel ca decedatii sunt transportati in sicrie cu capac, iar masinile pentru transport sunt special amenajate.Daca se va dori transportul in conditii de lux se poate solicita limuzina de lux.De altfel, repatrierea poate fi realizata cu masini obisnuite sau cu limuzine.

Un alt serviciu pe care vi-l poate pune la dispozitie Casa Funerara Luca este ca se poate ocupa de toata documentatia necesara evenimentului funerar, inclusive a ridicarii ajutorului de inmormantare.

Deoarece in cazul unui deces e important sa avem la dispozitie toate elementele necesare in astfel de situatii, Casa Funerara Luca ofera clientilor sai o gama diversificata de variante in functie de bugetul fiecaruia.

Firma ofera fie varianta unui pachet funerar gratuit pe baza talonului de pensie, un pachet funerar pentru un buget redus sau varianta unui pachet funerar de lux.

Pe website-ul firmei sunt prezentate in detaliu pachete funerare ieftine cu preturi incepand de la 1350 lei ce cuprind minimul necesar pentru o inmormantare clasice, cat si pachete ce pot ajunge la 8026 lei.Mai mult decat atat, firma ofera posibilitatea personalizarii unui pachet in functie de nevoile si cerintele dumneavoastra.

Author Image
andrei

Leave a Reply