Poti sa imprumuti bani si sa ii folosesti oricum vrei

Un credit de nevoi personale este de multe ori solutia care ne ajuta sa rezolvam multe situatii urgente, inclusiv cele de sanatate sau plata unei rate la casa sau la masina. Fie ca ne dorim sa profitam de o oferta la telefon sau ne dorim sa ne cumparam un produs mult asteptat, iar banii nu ne ajung, putem aplica oricand pentru un credit urgent de la Telecredit.

La aceasta institutie nebancara poti sa obtii un credit de pana la 2000 de lei pentru o perioada de cel mult 30 de zile.

Creditul de la Telecredit te asteapta cu multe avantaje, unul dintre acestea fiind faptul ca il poti obtine rapid, astfel incat nimic sa nu-ti perturbe activitatea, sa poti intreprinde tot ce ai nevoie si nici nu va fi nevoie sa te deplasezi pana la obisnuitele banci.

Posibilitatea de a aplica pentru un credit nebancar urgent este atat online, cat si telefonic, iar odata aprobat creditul, banii sunt transferati imediat in cont. Transferul banilor se face in ziua cand creditul a fost aprobat.

In ceea ce priveste conditiile de acordare, acestea sunt mult imbunatatite fata de banci, astfel ca nu se impune o limita de varsta, asadar pot aplica atat pensionari, cat si salariati.

Tot ceea ce trebuie sa stii legat de credit va fi foarte clar de la bun inceput, datorita calculatorului de pe platforma, cu ajutorul caruia se va cunoaste dobanda zilnica si suma finala de platit in functie de suma aleasa si de perioada de rambursare, de pana la maxim 30 de zile.

Spre deosebari de banci, creditului nu i se vor aplica taxe ascunse sau comsioane de acordare sau gestionare, astfel ca transparenta in cazul creditului de la Telecredit isi spune cuvantul. Nu se ia in calcul nici daca persoana care aplica pentru credit mai are si alte credite la alte institutii.

Pentru un credit de nevoi personale de 2000 de lei sau orice alta suma mai mica, dar mai mare de 100 lei se aplica online sau telefonic, urmand ca cererea sa fie procesata rapid si sa se primeasca banii in aceeasi zi, in decursul a cateva ore.

Creditul de nevoie personale de la Telecredit te poate ajuta sa iesi din orice impas financiar, sa-ti cumperi orice iti doresti, sa-ti achiti vreo restanta pe undeva sau sa ii faci unui prieten drag un cadou.

In cazul in care vei aplica si vei obtine un credit de nevoi persoanele de la IFN poti sa ramai fara griji, iar daca vei te afla in imposibilitate de plata, Telecredit iti va oferta o refinantare in aceleasi conditii avantajoase.

Author Image
andrei

Leave a Reply