Poti sa te interesezi de incinerare aici

Nu e deloc simplu sa te confrunti cu decesul unei persoane pe care ai iubit-o, insa astfel de cazuri pot avea loc oricand. Totusi, sunt putini cei care stiu cum sa gestioneze o astfel de situatie, iar in ultimii ani se pare ca sunt tot multi multi cei care se orienteaza catre incinerare persoane decedate. Acest serviciu nu il gasesti oriunde, insa odata ce ai apelat la Casa Funerara Luca stii cai ai nimerit unde trebuie. Aici te asteapta mult profesionalism si intelegere, astfel incat sa iti fie cat mai simplu sa treci prin momentele dificile.

In primul rand, ai acces la doua pachete, unul Incinerare Complet care costa 1000 de lei si unul Incinerare Spital la 1963 lei. Totusi, e bine de stiut ca sumele de bani pot fi restituite familiei din ajutorul de inmormantare, ceea ce presupune ca de fapt nu platesti nimic pentru aceste servicii. Ambele pachete sunt complete, asa ca nu lipseste nimic. Sicriul complet echipat se inchiriaza doar pentru tranzit, iar medicul va constata decesul, se va ocupa imbalsamare si va elibera actele necesare in acest sens: certificatul de deces, adeverinta de inhumare si autorizatia de incinerare.

Bineinteles, se va cosmetiza si decedatul, se programeaza incinerarea, se achita taxa aferenta si se manipuleaza decedatul. Este inclus si transportul in ziua incinerari sau depunerea la capela, iar clientii sunt indrumati pentru a fi mai usor sa obtina decontarea CNPAS. Nimeni nu se pricepe si oricine prefera sa evite birocratia, insa cu ajutorul profesionistilor, totul va fi mult mai simplu. Se intocmeste imediat dosarul si se ridica ajutorul de inmormantare, simplu si rapid.

Asadar, pentru incinerare persoane decedate Casa Funerara Luca reprezinta locul ideal catre care se poate interesa oricine, aici avand parte de cele mai bune servicii si de mult profesionalism.

Mai usor de depasit momentele grele

Atunci cand ai mai aproape pe cineva care e dispus sa te ajute, cu siguranta, iti va fi mult mai usor sa depasesti momentele grele. Cu alte cuvinte, nu are loc sa te complici singur si sa incerci sa gestionezi situatia pe cont propriu cand ajutorul il gasesti aici, la numai cateva click-uri distanta.

Experienta vasta

Bineinteles, nu trebuie omis nici faptul ca cei de la Casa Funerara Luca se lauda cu o experienta foarte vasta, ceea ce presupune ca stiu cum sa se adapteze la fiecare situatie in parte pentru a putea oferi cele mai bune servicii. Asadar, daca te interesezi de incinerare persoane decedate, mai mult ca sigur acesta e locul potrivit. Profesionistii Casei Funerare te ajuta cu indrumarea, fiind mai simplu pentru toata lumea sa treaca prin momente dificile si sa se ocupe de inmormantarea unei persoane apropiate.

Author Image
andrei

Leave a Reply