Reserve din gama Origini – un vin rosu de exceptie

Esti in cautarea unui vin rosu sec bun, dar nu stii de unde sa incepi? In loc sa te ratacesti printre rafturile magazinelor, mai bine alegi din start crama Budureasca. Poti alege vinul potrivit din magazinul online, sau sa il cumperi din magazinul fizic din Mall Baneasa.

In mijlocul podgoriei Dealu Mare, acolo unde conditiile de mediu favorizează producția de struguri negri si albi, la Crama Budureasca iau nastere vinuri exceptionale, aromatice și fructate. Crama ocupa o suprafata de 2500 metri patrati.

Budureasca si-a purtat vinurile prin intreaga lume, la cele mai importante concursuri si de cele mai multe ori a revenit acasa, pe pamanturile romanesti, cu medalii de aur, argint si bronz.

Unul dintre cele mai apreciate vinuri este Reserve, din gama Origini – un vin special, creat prin armonizarea a trei soiuri nobile de struguri negri: Cabernet Sauvignon, Merlot, Shiraz.

De un rubiniu inchis, Reserve te impresionează prin arome intense de fructe negre de pădure și condimente, apoi îți seduce papilele gustative cu tonuri de cireșe negre și note fine de vanilie și caramel. Este un vin maturat in baric si este pus cu adevarat in valoare atunci cand este servit alaturi de fripturi, vanat, carne rosie, dar si de mezeluri fine sau branzeturi. Bineinteles, pentru ca experienta sa fie completa, Budureasca recomanda servirea acestuia la o temperatura de 18 – 20 de grade Celsius.

Viziteaza magazinul online al Cramei Budureasca si citeste fisa tehnica a vinului Reserve din gama Origini. Aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie astfel incat sa te asiguri ca faci alegerea potrivita cu care sa-ti desfeti simturile.

Tot aici, poti explora intregul univers Budureasca. Filtreaza vinurile in functie de categoriile care te intereseaza cel mai mult si informeaza-te cu privire la asocierile culinare, particularitatile de vinificatie, temperatura ideala de servire, notele de degustare si medaliile obtinute ale vinurilor care te atrag.

Author Image
andrei

Leave a Reply