Saptamana trecuta am tot cautat servicii funerare

Se intampla sa fim de multe ori pusi in fata unor incercari grele.Pierderea dintre noi a unei persoane dragi ne poate afecta profund, iar in acele  momente suntem pusi in dificultatea de a actiona rapid, pentru a lua cea mai buna decizie cu privire la inmormantarea celor trecuti in nefiinta. In plus, stresul, birocratia, precum si alte dificultati, ne pot impiedica sa actionam singuri, necesitand astfel de cele mai multe ori ajutor.

In trecut acest ajutor era de cele mai multe ori acordat de comunitate sau de rudele apropiate. Astazi insa, odata cu aparitia de noi legi in ceea ce priveste inmormantarea este din ce in ce mai greu sa pastram vechile traditii.De aceea cel mai bine este sa facem apel la o firma de servicii funerare care se va ocupa de toate aceste aspecte fiind un real sprijin in aceste clipe.

In primul rand este recomandat sa facem apel la o firma de servicii funerare din apropiere. De aceea, fie ca locuiti in Otopeni sau in zona Chiajna este indicat sa apelati la o firma de pompe funebre in Ilfov. Aceasta se va ocupa de toate aspectele importante ale acestui trist eveniment.

Un alt aspect notabil este intocmirea dosarului pentru a beneficia de ajutorul de deces. Pentru a putea beneficia de acesta, va trebuie talonul de pensie, dar si urmatoarele acte:

  • cerere scrisa
  • actul de identitate al solicitantului
  • certificatul de deces
  • acte de stare civila ale solicitantului din care sa rezulte relatia de rudenie cu decedatul sau, dupa caz, acte care atesta calitatea de mostenitor, tutore sau curator
  • dovezi privind suportarea cheltuielilor cu inmormantarea


Astfel firma de pompe funebre in Ilfov se va ocupa in detaliu de toate aceste formalitati, in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca dumneavoastra sa puteti beneficia rapid de ajutorul de inmormantare. Astfel, dumneavoastra aveti mai mult timp la dispozitie pentru a fi aproape de cei dragi, in aceste clipe de durere profunda.

Pentru a asigura o inmormantare demna de amintirea celui plecat dintre noi, trebuie respectata o serie de traditii, dar si normele specificate de cadrul legislativ. Pentru acestea, o firma de pompe funebre in Ilfov va face demersurile necesare pentru inceperea procedurilor legale.

In primul rand, trebuie facuta constatarea decesului de catre un cadru medical specializat, pus la dispozitie de catre firma de servicii funerare. Dupa eliberarea certificatului de deces, restul de proceduri, precum avize de la SANEPID/Procuratura, documente pentru repatriere / expatriere si alte acte vor fi obtinute de firma de pompe funebre Luca.

Printre cele mai speciale operatiuni anterioare inmormantarii este toaletarea, imbalsamarea si asezarea in sicriu a persoanei trecute in nefiinta. Aceasta este o etapa deosebit de importanta, care ii poate pune pe cei apropiati la grea incercare, de aceea firma de servicii funerare va pune la dispozitie personal calificat, care se va ocupa cu profesionalism si empatie de toate aceste lucruri necesare.
Author Image
andrei

Leave a Reply