Scapa de bataile de cap cu organizarea unei inmormantari

Desi fiecare dintre noi traim experienta unui deces intr-un mod diferit, cu totii putem spune ca avem nevoie de sprijin pentru a putea trece mai usor peste astfel de momente pline de tristete sau altfel spus avem nevoie de tot ajutorul oferit de funerare In Memoriam.

Oricat de puternica ar fi o persoana, durerea cu siguranta ajunge sa ne destabilizeze. Lucrurile devin cu atat mai sensibile si mai dificil de trecut peste ele daca acea persoana trebuie sa se ocupe si de organizarea ceremoniei de inmormantare si cu tot ce tine de acest eveniment.

Firma de servicii non stop In Memoriam asigura servicii funerare complete, nu doar servicii de furnizare a sicriului si de transport al persoanei decedate pana la cimitir. In Memoriam se implica mult mai mult in organizarea inmormantarii sau a incinerarii, dupa caz.

Serviciile funerare In Memoriam cuprind consiliere de specialitate, organizare de parastase, ajutor pentru intocmirea dosarului de ajutor de inmormantare, imbalsamare, constatare deces si multe altele, prezentate aici.

Un deces presupune punerea in ordine a unor acte, pregatirea inmormantarii sau a incinerarii, organizarea parastaselor, cruce, sicriu, solicitarea si pregatirea dosarului necesar pentru ajutorul de inmormantare, asigurarea transportului pentru sicriu. Toate acestea trebuie organizate asa cum trebuie. Iar atunci cand treci prin recenta durere a pierderii unei persoane dragi este foarte usor sa te pierzi si sa te simti complesit de toate lucrurile pe care trebuie sa le rezolvi.

In afara de tristetea cauzata de pierderea persoanei dragi, cu siguranta ca ultimul lucru pe care vi-l doriti este sa va implicati in chestiuni organizatorice. Ca urmare, colaborarea cu o firma de servicii funerare care sa preia toate sarcinile este cea mai buna alegere.

Daca sunteti intr-o situatie asemanatoare si cautati o firma de servicii funerare in Craiova, In Memoriam va sta la dispozitie. Sediul firmei este pe Calea Bucuresti, dar indiferent unde v-ati afla in Craiova, agentii de servicii funerare se vor deplasa acolo unde este nevoie si vor realiza cu profesionalism si promptitudine toate atributiile necesare pentru o buna desfasurare a ceremoniei de inmormantare.

Pentru ca isi doresc sa se adreseze unui numar mare de familii indoliate, In Memoriam are mai multe pachete de servicii funerare, accesibile pentru orice buzunar. Astfel, fiecare client poate sa aleaga intre un pachet minim, mediu, standard si lux.

Casa Funerara In Memoriam asigura servicii de calitate superioara, pastrand intotdeauna discretia, seriozitatea, profesionalismul si riguozitatea de care este nevoie in astfel de momente. Toate serviciile oferite de In Memorian se efectueaza conform prevederilor legale, la standarde europene.

Pentru consultanta si detalii suplimentare cu privire la pachetele de servicii funerare puteti apela non stop la numarul de telefon afisat pe www.funerarecraiova.ro.

Author Image
andrei

Leave a Reply