Scapa de parul inestetic la centrele de epilare Eva Salon din tara!

Parul de pe picioare, maini, fata sau axile a devenit o povara pentru tine si iti doresti sa scapi de el cat mai repede? Alege posibilitatea de epilare definitiva la Eva Salon si visul acesta ti se poate indeplini. Centrele Eva Salon au servicii intregi dedicate epilarii definitive cu laser, oferind preturi adaptate tuturor bugetelor, pentru femei si barbati, indiferent de zona dorita (corp si fata). Avem cele mai eficiente dispozitive, capabile sa indeparteze parul de pe toate culorile pielii in mod eficient si sigur. Epilarea cu laser permite o indepartare progresiva permanenta a parului din oricare zona a corpului si a fetei.

Principiul este simplu, laserul se va concentra pe melanina parului si se va incalzi la o temperatura atat de mare incat intregul par se va dezintegra. Aceasta include distrugerea zonei de crestere, a firului de par si a tuturor componentelor sale. Astfel, cu cat parul este mai inchis la culoare si mai gros, cu atat pielea este mai deschisa si, desigur, cu atat procesul cu laserul va fi mai bun. Pe de alta parte, epilarea cu laser nu functioneaza la fel de rapid sau foarte eficient in cazul in care aveti parul mai deschis la culoare, adica blond.

In medie, sunt necesare 5 pana la 10 sedinte pentru a elimina definitiv parul corpului si 7 pana la 10 sedinte pentru fata si axile. Toate zonele corpului pot fi tratate cu laser, insa numarul total de sedinte pentru epilare definitiva a parului poate varia, de asemenea, de la o persoana la alta, in functie de factori hormonali. In plus, este recomandat sa radeti zona pentru care doriti epilare definitiva cu o zi inainte de sesiunea de indepartare a parului, cu exceptia zonelor in care parul ar trebui sa ramana asa cum este, adica zona sprancenelor.

In alta ordine de idei, multe cliente se intreaba daca epilarea definitiva este cu adevarat permanenta. De aici, ne propunem sa va oferim cateva clarificari, pentru a nu trai cu impresii gresite despre ceea ce inseamna aceasta procedura. Ei bine, epilarea cu laser nu este considerata epilare definitiva in termeni absoluti, ci ca epilare semi-permanenta. Adica, permite eradicarea firelor de par, dar ca nu impiedica dezvoltarea de noi fire fine si scurte dupa cativa ani. Desigur, aceste noi fire de par raman izolate, iar persoana in cauza nu isi va recapata niciodata parul de odinioara.

De aceea, este recomandabil sa faceti 1 pana la 2 sesiuni de intretinere o data pe an, aspect care nu este atat de imposibil, daca ne gandim la faptul ca pana in prezent stateam mereu cu aparatul epilator in mana sau cu lama.

Epilarea definitiva este, asadar, o buna solutie pentru a arata mereu fresh si ingrijite!

Te asteptam la Eva Salon sa incerci si tu!

Author Image
andrei

Leave a Reply